Fakivágás Üllő

Fakivágás Üllő

Villás elágazásban megnyílt Fehérakác kivágása.

Az Üllőn végzett fakivágási munkák rendkívül fontosak az itt élők számára. A városközpontban található Fehérakác környékén nagyobb villás elágazások jelentek meg, amelyek nem csak esztétikailag, de veszélyt is jelentettek a környező lakosokra és az arra járó járművekre. Többször is jelentették az utcában lakók, hogy az ágak esnek az úttestre, ezért a fakivágási engedély kiadása elkerülhetetlen volt.

A fakivágást alpintechnikával végeztük el, amely a legbiztonságosabb és a leggyorsabb módszernek számít ilyen helyzetekben. Az alpintechnika lehetővé teszi a faágak precíz eltávolítását, és biztonságos mozgatását a földre, tő mellé készítve. Az elvégzett munka eredményeként a letermelt faállomány mozgatható darabokra lett szabdalva, így azok szállítása és újrahasznosítása is egyszerűbbé vált.

Az ilyen fakivágási munkák jelentősége az, hogy azok biztonságosabbá teszik a környező területet és megelőzik a baleseteket. Az elvégzett munka hatékonysága és biztonságossága pedig növeli azoknak az embereknek a bizalmát, akik ezen a területen élnek és dolgoznak. Az elvégzett fakivágási munka eredményeként a városközponti terület újra biztonságossá vált az ott lakók és az arra járók számára. A környék szépítését és a természetvédelmet is szolgáló fakivágási munkák tehát rendkívül fontosak és elengedhetetlenek a környezetünk védelme és az emberek biztonsága szempontjából.

fakivagas ullo

fakivagas alpintechnikaval ullon

villas elagazasban megnyilt akac

favagas alpin technikaval

kozteruleti feherakac kivagasa ullon

alpin favagas ullo

 

Vissza