Fakivágás emelőkosaras géppel

Budapesten és Pest vármegyében állunk az önök rendelkezésére 


Ebben a fakivágási módban a teljesen kiszáradt veszélyes fák vágását, koronájuk megközelítését, vezetékekre nőtt ágak levágását jóval hatékonyabban, biztonságosabban tudjuk emelőkosárban állva végezni.
Nagyobb faállományok, fasorok (kempingek, gyártelepek, lakóparkok) karbantartásánál a leghatékonyabb módszer az emelőkosaras autóval való munkavégzés.
38 méter magasságig bármilyen fakivágási, gallyazási, koronaalakítási műveletet elvégzünk.
Indokolt lehet még a kosaras módszer abban az esetben, ha a fa nagyon korhadt, pudvás és az alpintechnika, illetve a fa kimászása balesetveszélyes lehet.

 

Milyen esetben érdemes emelőkosaras fakivágás módszerét alkalmazni?

Az emelőkosaras gépek használata rendkívül hatékony és biztonságos megoldás lehet fák kivágásához. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a fa kivágása során elkerüljük a baleseteket, amelyeket a hagyományos módszerekkel végzett fakivágás során könnyen előfordulhatnak.
Az emelőkosaras gépek előnye, hogy lehetővé teszik a fa kivágását anélkül, hogy a vágásához szükséges szerszámokat és személyzetet fel kellene emelni a fa tetejére. Ezenkívül a gépek rugalmasabban kezelhetők a hagyományos módszerekkel szemben, mivel képesek megközelíteni a fát különböző szögekből és magasságokból.

Az emelőkosaras gépek alkalmazása ideális azokban az esetekben, amikor a fa elérhetetlen vagy nehezen megközelíthető helyen található, mint például egy meredek lejtőn vagy egy kert közepén. Ezenkívül az emelőkosaras gépek ideálisak nagyobb fák kivágásához is, amelyeket hagyományosan nehéz vagy veszélyes módszerekkel lehet csak eltávolítani.

Az emelőkosaras gépek használata emellett az anyagiakat is megkíméli, mivel a gépek általában gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé, ami kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos módszerekkel végzett fa kivágása.

Összességében elmondható, hogy az emelőkosaras gépek ideális megoldást nyújtanak a fák kivágására olyan helyeken, ahol a hagyományos módszerek nem elegendők vagy veszélyesek lehetnek. Ha biztonságos és hatékony megoldást keres a fa kivágására, akkor érdemes fontolóra venni az emelőkosaras gépek használatát.

 

 

Fakivágás emelkőkosaras géppel
Fakivágás emelőkosaras géppel
fakivágás emelőkosaras géppel
Fakivágás emelőkosaras géppel
Az emelőkosaras fakivágás ára
Az emelőkosaras fakivágás ára változó lehet (bővebben is írunk a különböző fakivágás típusok árairól), és számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyibe kerül az adott munka elvégzése. Az árakat általában az emelőkosaras gép típusa, a fa nagysága és elhelyezkedése, valamint a munka nehézségi foka határozza meg.
Általában az emelőkosaras fakivágás drágább, mint a hagyományos módszerekkel végzett fa kivágás, mivel az emelőkosaras gépek árát és üzemeltetési költségeit is be kell számítani az árba. Azonban az emelőkosaras fakivágás előnyei – például a biztonságosabb és hatékonyabb munkavégzés – gyakran meghaladják az árakat, és hosszú távon is költséghatékonyabb megoldást nyújtanak.

Az emelőkosaras fakivágás árának meghatározásához érdemes a Profifakivágás szakemberreivel konzultálni. A szakembereink felmérik a fa helyzetét és állapotát, meghatározzák, hogy milyen típusú emelőkosaras gépre van szükség a munka elvégzéséhez. Az árakat általában óradíjban számoljuk, díjmentes kiszállással, így érdemes minket megkeresni akár már most!

Fontos megjegyezni, hogy az emelőkosaras fakivágás ára általában magasabb az olyan bonyolultabb munkák esetén, mint például a nagyobb fa kivágása vagy azoknak a fák, amelyek közel vannak a házhoz vagy más épületekhez.

Összességében az emelőkosaras fakivágás ára változó lehet, és számos tényezőtől függ. Az árakat érdemes szakemberrel egyeztetni, hogy a megfelelő árajánlatot kapjuk a munkára, és hogy biztosak lehessünk abban, hogy a munka biztonságosan és hatékonyan el lesz végezve.

 

Az emelőkosaras fakivágás menete

Az emelőkosaras fakivágás egy biztonságos és hatékony módszer a fák eltávolítására, különösen akkor, ha a fa magasban van vagy nehezen hozzáférhető helyen található. Az alábbiakban összefoglaljuk az emelőkosaras fakivágás menetét:
 
 • Előkészületek: Az emelőkosaras fakivágás előtt a szakember felméri a fa állapotát és elhelyezkedését, és megtervezi a munkafolyamatot. Az emelőkosaras gép helyét és a fa kivágásának irányát is meg kell határozni.
 • Az emelőkosaras gép felállítása: Az emelőkosaras gépet a fa környékére állítják fel. Az emelőkosaras magasságát úgy állítják be, hogy a kosár könnyen hozzáférhessen a fa környékéhez.
 • A munkavégzés: Az emelőkosaras segítségével a Profifakivágás szakemberei feljutnak a fa koronájába, ahol elkezdik a fa kivágását. Az emelőkosaras gép segítségével a fa törzse és ágai biztonságosan levághatóak, majd azokat a földre engedik.
 • Tisztítás: Miután a fa levágása befejeződött, szakembereink eltávolítják a munkaterületen maradt ágakat és a fát a helyszínről. Az emelőkosaras gépet eltávolítják, és a területet takarítják.

Fontos megjegyezni, hogy az emelőkosaras fakivágás munkája szakértelmet és tapasztalatot igényel, és csak képzett szakemberek végezhetik. Az emelőkosaras fakivágás során a biztonság a legfontosabb szempont, és minden munkafázist nagy gondossággal kell elvégezni, hogy a környező épületek, járművek biztonsága ne kerüljön veszélybe.
 

 

Ilyen eszközöket használunk emelőkosaras favágás során
Az emelőkosaras fakivágás során a Profifakivágás favágói számos eszközt és felszerelést használnak a munkafolyamat során. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakrabban használt eszközöket:
 
 • Emelőkosaras gép: Az emelőkosaras gép egy olyan jármű, amelynek tetejére egy kosár van szerelve, amelyet a munkavállalók használnak a fa koronájában való munkához. Az emelőkosaras gép nagy magasságba képes emelni a kosarat, így lehetővé teszi a munkavégzést a magasban.
 • Láncfűrész: A láncfűrész az egyik legfontosabb eszköz az emelőkosaras fakivágás során. A munkavállalók a láncfűrésszel vágják le a fa törzsét és ágait.
 • Kötél és kötélzet: A kötél és kötélzet használata lehetővé teszi a favágó számára, hogy megfelelő irányba irányítsák a fa darabjait a kivágás után. Az erős kötelek és kötélzetek használata biztosítja, hogy a fa darabjai biztonságosan leessenek a földre.
 • Védőfelszerelések: Az emelőkosaras fakivágás során a munkavállalóknak megfelelő védőfelszereléseket kell viselniük. Ide tartoznak a fejvédők, fülhallgatók, védőszemüvegek, kesztyűk és biztonsági lábbelik is.
 • Fűrészpor védőfelszerelés: Az emelőkosaras fakivágás során használható fűrészpor szívó felszerelés biztonságosabbá teszi a munkafolyamatot. Ez a felszerelés azonnal eltávolítja a fa levágásakor keletkező fűrészport és füstöt, így a favágóink biztonságosabban tudnak dolgozni.

Fontos megjegyezni, hogy az emelőkosaras fakivágás során a munkavállalók csak megfelelően karbantartott és biztonságos eszközöket használnak. A rosszul karbantartott vagy használt eszközök nagyobb kockázatot jelentenek a munkavállalók és a környező területek biztonságára. Mi a Profifakivágásnál kiemelten figyelünk az eszközök minőségére, favágóink képzettségére.
 

 

Fakivágás emelőkosaras géppel
Fakivágás emelőkosárból
Gyakori kérdések az emelőkosaras fakivágáshoz kapcsolódóan

Mikor érdemes emelőkosaras fakivágást végezni?

Az emelőkosaras fakivágás akkor javasolt, ha a fa nagyon magas és nem lehet kézzel elérni a koronáját. Ezen kívül hasznos lehet olyan helyeken is, ahol nincs elegendő hely a fa lehulló ágai és törzse számára.
 

Mennyibe kerül egy emelőkosaras fakivágás?

Az emelőkosaras fakivágás ára nagymértékben függ a fa nagyságától, állapotától és a környezetétől. Az árak általában tartalmazzák a munkaerőt, az eszközöket és az elszállítást is. A Profifakivágás csapata mindig ingyenes felmérés után ad árat!
 

Milyen előnyei vannak az emelőkosaras fakivágásnak?

Az emelőkosaras fakivágás több előnnyel is rendelkezik, például lehetővé teszi a magas fa koronájában történő munkát, ami máskülönben veszélyes lenne. Ezen kívül az emelőkosaras fakivágás gyors és hatékony módja a nagy fák eltávolításának, amelyeket kézzel nehéz vagy lehetetlen eltávolítani.
 

Milyen biztonsági intézkedéseket kell alkalmazni az emelőkosaras fakivágás során?

Az emelőkosaras fakivágás során számos biztonsági intézkedést kell alkalmazni a munkavállalók és a környező terület biztonsága érdekében. Ide tartoznak a megfelelő védőfelszerelések használata, a munkaterület biztonságos körülhatárolása és a munkavégzési folyamat megfelelő dokumentálása.
 

Mi történik a fa darabjaival az emelőkosaras fakivágás után?

Az emelőkosaras fakivágás után a fa darabjai általában azonnal eltávolításra kerülnek a munkaterületről. Ez általában az ágak darabolását és a törzs aprítását is magában foglalja, majd az anyagot elszállítják a területről. Ha a fa kivágása után szükség van rá, az anyagot fűrészműhelyekben, tüzifaárusoknál, vagy újrahasznosítják.

 

Milyen munkatípusok végezhetőek még emelőkosaras géppel?

Favágás emelőkosaras géppel:

Ez a fakivágás típus arra szolgál, hogy a fát az egész törzsével eltávolítsák. Ez általában akkor szükséges, ha a fa beteg, sérült vagy már túlságosan megnőtt. A favágás emelőkosaras géppel biztonságosabb és hatékonyabb módja a fák eltávolításának, mivel az emelőkosár segítségével a munkások a fa tetején dolgozhatnak.
 

Gallyazás emelőkosaras géppel:

A gallyazás során a fa ágait távolítják el, hogy a fa alá helyezett terület tisztább és rendezettebb legyen. Ez az eljárás javíthatja a fa látványát és növelheti az árnyékolást. Az emelőkosaras gép segítségével a munkavállalók könnyedén és biztonságosan elérhetik a fa magasabb részeit.
 

Faápolás emelőkosaras géppel:

A faápolás magában foglalja a beteg vagy kóros részek eltávolítását a fa törzséről és ágairól, hogy megakadályozzák a betegségek terjedését. Az emelőkosaras gép segítségével a munkások biztonságosan elérhetik a magasabb részeket is, így az eljárás hatékonyabbá válik.
 

Fakivágás emelőkosaras géppel:

A fakivágás emelőkosaras géppel általában akkor szükséges, ha a fa túl nagy és nehezen elérhető helyen található, vagy ha a fa veszélyt jelent a környező területre. Az emelőkosaras gép lehetővé teszi a munkások számára, hogy biztonságosan dolgozzanak a fa tetején és a fa magasabb részein is.
 

Veszélyes fák kivágása emelőkosaras géppel és veszélymentesítés:

Ez az eljárás általában akkor szükséges, ha a fa beteg, sérült vagy veszélyt jelent a környező területre. A veszélymentesítés magában foglalja a fa eltávolítását, valamint a környező terület biztonságosabbá tételét is. Az emelőkosaras gép lehetővé teszi a munkások számára, hogy biztonságosan dolgozzanak a fa tetején és a magasabb részein is.

Vélemények munkáinkról

Egy vihar következtében kidőlt éjjel egy fenyőfa az udvarunkban, ami a garázstetőre dőlt. Másnap reggel már jöttek is felmérni a helyszínt, gyorsan ajánlatot adtak, és délutánra meg is történt a fa elszállítása. Profik voltak, precízek, gyorsak és kedvesek.

Lengyel-Fenyves Dóra

Megrendelő

Szuper csapat. Csak őket hívnám legközelebb is, 13 méteres fenyő kivágása nagyon kényes helyen, gyorsan és korrekt áron, megegyezés szerint más nem is kell.

Rita Papp

Megrendelő

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ebben a fakivágási módban a teljesen kiszáradt veszélyes fák vágását, koronájuk megközelítését, vezetékekre nőtt ágak levágását jóval hatékonyabban, biztonságosabban tudjuk emelőkosárban állva végezni.
Nagyobb faállományok, fasorok (kempingek, gyártelepek, lakóparkok) karbantartásánál a leghatékonyabb módszer az emelőkosaras autóval való munkavégzés.
38 méter magasságig bármilyen fakivágási, gallyazási, koronaalakítási műveletet elvégzünk.
Indokolt lehet még a kosaras módszer abban az esetben, ha a fa nagyon korhadt, pudvás és az alpintechnika, illetve a fa kimászása balesetveszélyes lehet.

 

Milyen esetben érdemes emelőkosaras fakivágás módszerét alkalmazni?

Az emelőkosaras gépek használata rendkívül hatékony és biztonságos megoldás lehet fák kivágásához. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a fa kivágása során elkerüljük a baleseteket, amelyeket a hagyományos módszerekkel végzett fakivágás során könnyen előfordulhatnak.
Az emelőkosaras gépek előnye, hogy lehetővé teszik a fa kivágását anélkül, hogy a vágásához szükséges szerszámokat és személyzetet fel kellene emelni a fa tetejére. Ezenkívül a gépek rugalmasabban kezelhetők a hagyományos módszerekkel szemben, mivel képesek megközelíteni a fát különböző szögekből és magasságokból.

Az emelőkosaras gépek alkalmazása ideális azokban az esetekben, amikor a fa elérhetetlen vagy nehezen megközelíthető helyen található, mint például egy meredek lejtőn vagy egy kert közepén. Ezenkívül az emelőkosaras gépek ideálisak nagyobb fák kivágásához is, amelyeket hagyományosan nehéz vagy veszélyes módszerekkel lehet csak eltávolítani.

Az emelőkosaras gépek használata emellett az anyagiakat is megkíméli, mivel a gépek általában gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé, ami kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos módszerekkel végzett fa kivágása.

Összességében elmondható, hogy az emelőkosaras gépek ideális megoldást nyújtanak a fák kivágására olyan helyeken, ahol a hagyományos módszerek nem elegendők vagy veszélyesek lehetnek. Ha biztonságos és hatékony megoldást keres a fa kivágására, akkor érdemes fontolóra venni az emelőkosaras gépek használatát.

 

Az emelőkosaras fakivágás ára

Az emelőkosaras fakivágás ára változó lehet (bővebben is írunk a különböző fakivágás típusok árairól), és számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyibe kerül az adott munka elvégzése. Az árakat általában az emelőkosaras gép típusa, a fa nagysága és elhelyezkedése, valamint a munka nehézségi foka határozza meg.
Általában az emelőkosaras fakivágás drágább, mint a hagyományos módszerekkel végzett fa kivágás, mivel az emelőkosaras gépek árát és üzemeltetési költségeit is be kell számítani az árba. Azonban az emelőkosaras fakivágás előnyei – például a biztonságosabb és hatékonyabb munkavégzés – gyakran meghaladják az árakat, és hosszú távon is költséghatékonyabb megoldást nyújtanak.

Az emelőkosaras fakivágás árának meghatározásához érdemes a Profifakivágás szakemberreivel konzultálni. A szakembereink felméri a fa helyzetét és állapotát, és meghatározzák, hogy milyen típusú emelőkosaras gépre van szükség a munka elvégzéséhez. Az árakat általában óradíjban számoljuk, díjmentes kiszállással, így érdemes minket megkeresni akár már most!

Fontos megjegyezni, hogy az emelőkosaras fakivágás ára általában magasabb az olyan bonyolultabb munkák esetén, mint például a nagyobb fa kivágása vagy azoknak a fák, amelyek közel vannak a házhoz vagy más épületekhez.

Összességében az emelőkosaras fakivágás ára változó lehet, és számos tényezőtől függ. Az árakat érdemes szakemberrel egyeztetni, hogy a megfelelő árajánlatot kapjuk a munkára, és hogy biztosak lehessünk abban, hogy a munka biztonságosan és hatékonyan el lesz végezve.

 

Az emelőkosaras fakivágás menete

Az emelőkosaras fakivágás egy biztonságos és hatékony módszer a fák eltávolítására, különösen akkor, ha a fa magasban van vagy nehezen hozzáférhető helyen található. Az alábbiakban összefoglaljuk az emelőkosaras fakivágás menetét:
 
 • Előkészületek: Az emelőkosaras fakivágás előtt a szakember felméri a fa állapotát és elhelyezkedését, és megtervezi a munkafolyamatot. Az emelőkosaras gép helyét és a fa kivágásának irányát is meg kell határozni.
 • Az emelőkosaras gép felállítása: Az emelőkosaras gépet a fa környékére állítják fel. Az emelőkosaras magasságát úgy állítják be, hogy a kosár könnyen hozzáférhessen a fa környékéhez.
 • A munkavégzés: Az emelőkosaras segítségével a Profifakivágás szakemberei feljutnak a fa koronájába, ahol elkezdik a fa kivágását. Az emelőkosaras gép segítségével a fa törzse és ágai biztonságosan levághatóak, majd azokat a földre engedik.
 • Tisztítás: Miután a fa levágása befejeződött, szakembereink eltávolítják a munkaterületen maradt ágakat és a fát a helyszínről. Az emelőkosaras gépet eltávolítják, és a területet takarítják.

Fontos megjegyezni, hogy az emelőkosaras fakivágás munkája szakértelmet és tapasztalatot igényel, és csak képzett szakemberek végezhetik. Az emelőkosaras fakivágás során a biztonság a legfontosabb szempont, és minden munkafázist nagy gondossággal kell elvégezni, hogy a környező épületek, járművek biztonsága ne kerüljön veszélybe.
 

Ilyen eszközöket használunk emelőkosaras favágás során

Az emelőkosaras fakivágás során a Profifakivágás favágói számos eszközt és felszerelést használnak a munkafolyamat során. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakrabban használt eszközöket:
 
 • Emelőkosaras gép: Az emelőkosaras gép egy olyan jármű, amelynek tetejére egy kosár van szerelve, amelyet a munkavállalók használnak a fa koronájában való munkához. Az emelőkosaras gép nagy magasságba képes emelni a kosarat, így lehetővé teszi a munkavégzést a magasban.
 • Láncfűrész: A láncfűrész az egyik legfontosabb eszköz az emelőkosaras fakivágás során. A munkavállalók a láncfűrésszel vágják le a fa törzsét és ágait.
 • Kötél és kötélzet: A kötél és kötélzet használata lehetővé teszi a favágó számára, hogy megfelelő irányba irányítsák a fa darabjait a kivágás után. Az erős kötelek és kötélzetek használata biztosítja, hogy a fa darabjai biztonságosan leessenek a földre.
 • Védőfelszerelések: Az emelőkosaras fakivágás során a munkavállalóknak megfelelő védőfelszereléseket kell viselniük. Ide tartoznak a fejvédők, fülhallgatók, védőszemüvegek, kesztyűk és biztonsági lábbelik is.
 • Fűrészpor védőfelszerelés: Az emelőkosaras fakivágás során használható fűrészpor szívó felszerelés biztonságosabbá teszi a munkafolyamatot. Ez a felszerelés azonnal eltávolítja a fa levágásakor keletkező fűrészport és füstöt, így a favágóink biztonságosabban tudnak dolgozni.

Fontos megjegyezni, hogy az emelőkosaras fakivágás során a munkavállalók csak megfelelően karbantartott és biztonságos eszközöket használnak. A rosszul karbantartott vagy használt eszközök nagyobb kockázatot jelentenek a munkavállalók és a környező területek biztonságára. Mi a Profifakivágásnál kiemelten figyelünk az eszközök minőségére, favágóink képzettségére.
 

Gyakori kérdések az emelőkosaras fakivágáshoz kapcsolódóan

Mikor érdemes emelőkosaras fakivágást végezni?

Az emelőkosaras fakivágás akkor javasolt, ha a fa nagyon magas és nem lehet kézzel elérni a koronáját. Ezen kívül hasznos lehet olyan helyeken is, ahol nincs elegendő hely a fa lehulló ágai és törzse számára.
 

Mennyibe kerül egy emelőkosaras fakivágás?

Az emelőkosaras fakivágás ára nagymértékben függ a fa nagyságától, állapotától és a környezetétől. Az árak általában tartalmazzák a munkaerőt, az eszközöket és az elszállítást is. A Profifakivágás csapata mindig ingyenes felmérés után ad árat!
 

Milyen előnyei vannak az emelőkosaras fakivágásnak?

Az emelőkosaras fakivágás több előnnyel is rendelkezik, például lehetővé teszi a magas fa koronájában történő munkát, ami máskülönben veszélyes lenne. Ezen kívül az emelőkosaras fakivágás gyors és hatékony módja a nagy fák eltávolításának, amelyeket kézzel nehéz vagy lehetetlen eltávolítani.
 

Milyen biztonsági intézkedéseket kell alkalmazni az emelőkosaras fakivágás során?

Az emelőkosaras fakivágás során számos biztonsági intézkedést kell alkalmazni a munkavállalók és a környező terület biztonsága érdekében. Ide tartoznak a megfelelő védőfelszerelések használata, a munkaterület biztonságos körülhatárolása és a munkavégzési folyamat megfelelő dokumentálása.
 

Mi történik a fa darabjaival az emelőkosaras fakivágás után?

Az emelőkosaras fakivágás után a fa darabjai általában azonnal eltávolításra kerülnek a munkaterületről. Ez általában az ágak darabolását és a törzs aprítását is magában foglalja, majd az anyagot elszállítják a területről. Ha a fa kivágása után szükség van rá, az anyagot fűrészműhelyekben, tüzifaárusoknál, vagy újrahasznosítják.

 

Milyen munkatípusok végezhetőek még emelőkosaras géppel?

Favágás emelőkosaras géppel:

Ez a fakivágás típus arra szolgál, hogy a fát az egész törzsével eltávolítsák. Ez általában akkor szükséges, ha a fa beteg, sérült vagy már túlságosan megnőtt. A favágás emelőkosaras géppel biztonságosabb és hatékonyabb módja a fák eltávolításának, mivel az emelőkosár segítségével a munkások a fa tetején dolgozhatnak.
 

Gallyazás emelőkosaras géppel:

A gallyazás során a fa ágait távolítják el, hogy a fa alá helyezett terület tisztább és rendezettebb legyen. Ez az eljárás javíthatja a fa látványát és növelheti az árnyékolást. Az emelőkosaras gép segítségével a munkavállalók könnyedén és biztonságosan elérhetik a fa magasabb részeit.
 

Faápolás emelőkosaras géppel:

A faápolás magában foglalja a beteg vagy kóros részek eltávolítását a fa törzséről és ágairól, hogy megakadályozzák a betegségek terjedését. Az emelőkosaras gép segítségével a munkások biztonságosan elérhetik a magasabb részeket is, így az eljárás hatékonyabbá válik.
 

Fakivágás emelőkosaras géppel:

A fakivágás emelőkosaras géppel általában akkor szükséges, ha a fa túl nagy és nehezen elérhető helyen található, vagy ha a fa veszélyt jelent a környező területre. Az emelőkosaras gép lehetővé teszi a munkások számára, hogy biztonságosan dolgozzanak a fa tetején és a fa magasabb részein is.
 

Veszélyes fák kivágása emelőkosaras géppel és veszélymentesítés:

Ez az eljárás általában akkor szükséges, ha a fa beteg, sérült vagy veszélyt jelent a környező területre. A veszélymentesítés magában foglalja a fa eltávolítását, valamint a környező terület biztonságosabbá tételét is. Az emelőkosaras gép lehetővé teszi a munkások számára, hogy biztonságosan dolgozzanak a fa tetején és a magasabb részein is.

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!