Vállalkozásunk biztosítással rendelkezik!

A Csarukó Kft. teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik a fakivágási tevékenységet illetően.
Érvényes felelősségbiztosítás a Generali Biztosító Zrt- nél kötött 95595003074637700 -as kötvényszámon van számontartva.
A legkörültekintőbb módon végzett tevékenység során is előfordulhatnak olyan események, balesetek, ami miatt felelősséggel tartozunk másoknak. Kiváló megoldás erre, ha vállalkozásunk rendelkezik felelősségbiztosítással!
Biztosítható kockázatok:
Tevékenységi felelősségbiztosítás keretében megtérítjük a személysérüléses károkat és a szerződésen kívül okozott dologi károkat.
A munkáltatói felelősségbiztosítás a munkaviszonyban álló személyek munkabalesete miatt támasztott felelősségi károkra terjed ki.
A szolgáltatói felelősségbiztosítás azon kártérítési követelésekre nyújt fedezetet, amelyeket szerződéses partnereinek okozott a szolgáltatás teljesítése során vagy hibás teljesítése következtében.
A termékfelelősség-biztosítás akkor nyújt védelmet, ha a vállalkozása által gyártott hibás termék okoz személysérüléses vagy dologi kárt.
Környezetszennyezési felelősségbiztosítás keretében vállalkozása környezetveszélyeztető tevékenységével okozott kártérítési kötelezettségekre nyújtunk megoldást. 
A szakmai felelősségbiztosítás kifejezetten a szakmai tevékenység körében okozott károkra nyújt védelmet.

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!