FAKIVÁGÁS, FAÁPOLÁS, TUSKÓMARÁS ÁRAK

NEM SZÁLLUNK EL AZ ÁRAKKAL!

 • Fakivágás árak
 • Tuskómarás árak
 • Emelőkosaras fakivágás árak

Fakivágás pontos ára ingyenes személyes felmérés után alakul ki


A telefonon történő megkereséseknél sokan szeretnék tudni a pontos árakat , az abban elmondott munkafolyamatokkal kapcsolatosan. Korrekt, kézzel fogható ajánlatot, még fotók elküldésével sem tudunk biztosítani, mivel nem láthatóak a fa környezetének lebontási területei. Pontos, írásos árajánlatot csak helyszíni felmérés és konzultáció után tudunk szolgáltatni.

A weboldalon található árak tájékoztató jelleggel bírnak! A megadott címre való kiszállás, szaktanácsadás minden esetben díjmentes! Nincsenek rejtett költségek! A munka kiterjedése, megegyezés szerint történik. 

Egy fa gondozása, kivágása, tuskó marása után többféle lehetőséget is lehet választani 

 • a keletkezett faanyag feldarabolása mozgatható darabokra

 • fa elszállítása

 • igény szerint tűzifára aprítás

 • tereprendezés

Így mindenki, a számára legmegfelelőbb árat alakíthatja ki!

 

A fakivágás és favágás árát befolyásoló tényezők:

Munkaterület jellege:

A kivágandó fa helyzete és a munkaterület elérhetősége (pl. épületek vagy más akadályok közelében) befolyásolhatják a munka nehézségét, amely hatással van az árra.

Kivágandó fa állapota:

Ha a fa már károsodott, beteg vagy sérült, akkor az eltávolítása bonyolultabb és veszélyesebb lehet, ami befolyásolhatja az árat.

Tárgyak a fa közelében:

Ha a kivágandó fa közelében tárgyak vagy struktúrák találhatók (pl. vezetékek, épületek, kerítések), az eltávolítása bonyolultabb lehet, ami szintén befolyásolhatja az árat.

Fa nagysága:

A fa nagysága a munka időigényét befolyásolja, ami hatással lehet az árra. Nagyobb fák eltávolítása általában több munkaidőt igényel.

Fa életkora:

Idősebb fák eltávolítása általában bonyolultabb lehet, mivel a fa lehet, hogy gyökeresen elszakad, vagy könnyebben törik, ami befolyásolhatja az árat.

Lebontási terület:

Az eltávolítási terület, ahol a fa le van bontva és eltávolítva, befolyásolhatja az árat. Ha az eltávolítási terület nehéz elérhetőséggel rendelkezik, az munkaidő és erőforrások többjébe kerülhet.
épületek, vezetékek (5-30% felár)


Fakivágás alpintechnikával árak

Tájékoztató jellegű árak, a nem dönthető, kizárólag alpintechnikával való ledarabolásra vonatkozóan!

   
fakivágás árak
Fakivágás, faápolás árak
fakivágás árak
Fakivágás, faápolás árak

közepes, lombos fa:

25-50.000 Ft

közepes fenyőfa:

15-25.000 Ft

nagy lombos fa:

50.000 Ft-tól

nagy fenyőfa:

25.000 Ft-tól

sebkezelés

ingyenes

gyökérkiszedés (kézi erővel):

8.000 Ft-tól

gyökérkiszedés (tuskómaró géppel):

25.000 Ft-tól

Gépi tuskómarás díjszabása!


A tuskómarást, tuskóaprítást a vállalkozásunk tulajdonában lévő Vermeer SC292-es géppel végezzük.
Talajszinten mért legnagyobb törzsátmérő X 300 ft/cm.
Minimum munkadíj: 25.000 Ft.
Nincs kiszállási díj Budapesten és környékén!
Országos szintű kiszállás: 100 Ft/km.

Előzetes árajánlathoz kérem keressen telefonon, e-mailben, vagy közvetlen kapcsolatfelvételen. A tuskómarás bemutatásában többet is megtudhat a szolgáltatás részleteiről.
Áraink az áfát nem tartalmazzák!

 

A gépi tuskómarás ára általában a következő tényezőktől függ:

 • Tuskó mérete: Általában minél nagyobb a tuskó, annál magasabb az ár. Ez azért van, mert nagyobb tuskókhoz nagyobb gépek és több idő szükségesek a feldolgozáshoz.
 • Tuskó helyzete: Ha a tuskó nehezen hozzáférhető helyen található, például egy keskeny udvarban vagy egy domboldalon, az ár magasabb lehet, mivel a gépeknek és az operátoroknak nehezebb dolguk van.
 • Tuskó állapota: Ha a tuskó már nagyon rossz állapotban van, nagyon kiszáradt vagy nagyon puha, akkor az ár magasabb lehet, mivel a gépeknek és az operátoroknak nehezebb dolguk van a feldolgozással.
 • Szolgáltató: Az árak eltérőek lehetnek a szolgáltatók között, mivel mindegyiknek saját költségei vannak a felszerelésre, az üzemanyagra, az időre és a munkaerőre.

A gépi tuskómarás árait általában méterenként vagy tuskónként számolják el. Az árak általában tartalmazzák a tuskó eltávolítását, az esetleges takarítást és a hulladék elszállítását is. A pontos árakat minden esetben a szolgáltató határozza meg, és az árak eltérhetnek az országonkénti vagy akár a városonkénti árak is eltérőek lehetnek. Keressen fel a pontos árak és a szolgáltatások megismerése érdekében.
Emelőkosaras fakivágás árak
Emelőkosaras fakivágás árak

Professzionális emelőkosaras fakivágás árak- Hatékony és biztonságos megoldás


Ha veszélyes vagy elöregedett fákat kell eltávolítani, az emelőkosaras fakivágás a legmegfelelőbb megoldás. Az emelőkosaras fakivágás árakról állítottuk össze ezt az összefoglalót.
Cégünk specializálódott emelőkosaras fakivágási szolgáltatásokra, melyek hatékonyak, gyorsak és biztonságosak. Szakértő csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik minden szükséges intézkedést megtesznek annak érdekében, hogy a fakivágás gördülékenyen és környezetbarát módon történjen.

 

Versenyképes emelőkosaras fakivágás árak

Az árak a legjobb ajánlatok között játszanak kiemelt szerepet nálunk. Célunk, hogy megfizethető és versenyképes árakkal kínáljuk az emelőkosaras fakivágási szolgáltatásainkat. Mindezt anélkül tesszük, hogy a minőségben kompromisszumot kötnénk. Személyre szabott árajánlatot készítünk, amely figyelembe veszi az adott projekt méretét és bonyolultságát.
 

Kiváló minőség és hatékonyság árainkban is

Bár az árak versenyképesek, a minőségen sosem spórolunk. Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik szakértelmükkel és gondosságukkal biztosítják, hogy az emelőkosaras fakivágás minden lépése precízen és hatékonyan történjen. Emelőkosaras felszerelésünk modern és megbízható, ami lehetővé teszi a magasabb faágak pontos és biztonságos eltávolítását.

Ügyfélcentrikus emelőkosaras fakivágás az árakban is!

Ügyfeleink elégedettsége számunkra kiemelten fontos. Figyelembe vesszük az egyedi igényeket árkalkuláció során és rugalmasan alkalmazkodunk az időpontokhoz és a projekt követelményeihez. Átlátható kommunikációval és professzionális kiszolgálással állunk rendelkezésre, hogy garantáljuk az ön teljes elégedettségét.

Ha emelőkosaras fakivágásra van szüksége, bízza ránk a feladatot! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy egyeztethessük az Ön igényeit és elkészíthessünk egy árajánlatot személyes felmérés alapján.
Gépi tuskómarás árak
Gépi tuskómarás árak

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!