Faápolás

Faápolás "Mert minden FA egy érték!"

FaápolásDíjmentes árajánlat alkalmával szakmai tanácsot is kapnak érdeklődőink az elvégzendő munkálatokról, ami után természetesen az önök kezében van a döntés és a megbeszéltek alapján és időben végezzük el a megrendelt munkálatokat! Számunkra elsődleges szempont a fák megmentése, hiszen környezetünk  fő alkotóeleme rengeteg csodálatos tulajdonsággal bír.

Megszűrik a város poros levegőjét , az erős szeleket tompítják, árnyékukban kellemesen heverésznek a parkokban és párás hűs levegőjük, illatuk elvarázsolja a körülötte élőket. De fontos tudnunk, hogy megfelelő gondoskodás nélkül sajnos nem sokáig élvezhetjük jótékony hatásukat. És ezen a ponton hívnám fel a figyelmet, hogy sok fa kivágása megelőzhető lenne, ha tulajdonosaik időben megfelelő, szakszerű gondoskodást nyújtanának számukra. Ebben állhatunk az önök rendelkezésére és azon vagyunk, hogy minél több faápolásra legyen megrendelésünk a magunk és a környezetünk védelmének érdekében! Hiszen egy gondozott öreg fa a kertünk éke és az ottlakók menedéke is lehet.

Az elhanyagolt fák a sok áldás mellett veszélyeztethetik is környezetüket. Ránk faápolókra mindig akkor terelődik nagyobb figyelem, amikor egy kidőlt fa, vagy leszakadt ág tragédiát okoz. "Miért is nem gondolkodtunk előre?" teszik fel a kérdést. Hiszen sok tragédia elkerülhető lett volna ha időben hív minket és engedi, hogy segítsünk. A kiszámíthatatlan viharok nagy károkat tudnak okozni környezetünkben, így kérünk mindenkit, hogy előre gondolkodjanak növényeik szakszerű ápolásával kapcsolatban.  

Számunkra a minél élhetőbb, egészségesebb és biztonságosabb környezet megteremtése a cél!

Ha a fákat ápolni akarjuk, akkor fel kell jutni rájuk. Szakembereink tudománya a magasban végzett munka, ehhez általában az emelőkosaras gépet vagy a kötéltechnikát hívjuk segítségül. Kötéllel fára mászni, a fán motorfűrésszel dolgozni nem veszélytelen, így kérjük ezt a munkát mindenképpen bízzák szakemberre!

Közvetlen kapcsolatfelvétel

Ruzics Mihály, e-mail: ruzics68@gmail.com, tel: 0620/5731280

E-mail *:
Tel *:
Leírás *:
Kép feltöltése 1. (nem kötelező):
Kép feltöltése 2. (nem kötelező):
Kép feltöltése 3. (nem kötelező):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!