Budapest XVII. kerület óriási Leylandi ciprus visszavágása sövénynek

Budapest XVII. kerület óriási Leylandi ciprus visszavágása sövénynek

A Leylandi ciprus gyors növésének köszönhetően ha hagyjuk, akár 10-15 méteres magasságot is elérheti. Ennek veszélye, hogy elveszítjük uralmunkat a sövényünk felett és ha gondozott tujasort szeretnénk ismét, akkor már szakember segítségét kell kérnünk. Na nem mint ha baj lenne, itt jön a képbe a Profifakivágás csapata.

A mai napunkat a Budapest 17. kerületében kezdtük egy Leylandi ciprus sövénysort kellett visszavágnunk jócskán, emberi magasságig. Az utóbbi évek legkedveltebb örökzöld sövénynövénye, sok munkánk során feladatot ad számunkra, hiszen gyors növése és kevés időnk okán sokszor kicsúszik kezünkből az irányítás, így mire észrevennénk már gondozhatatlanná válik és profi segítséget kell kérni, a régi általunk is karbantartható magasság visszaállításához. Kedves megrendelőnk is így talált ránk és ezúton is köszönjük a cégünkbe vetett bizalmát. 

A leylandi viszonylag igénytelen, szívós növény, jól viseli a szárazságot és a fagyokat is. Betegségekre nem érzékeny, de esetlegesen jelentkező betegségnél a megfelelő készítménnyel kell permetezni. A metszést nagyon jól bírja, és igényli is, évi 2-3 nyírással gyönyörű tömör sövényt varázsolhatunk kertünkbe.

Fontos, hogy a metszési időszak tavasztól nyár végéig tartson! 

Ha leylandi ciprus visszavágásán gondolkodik, vagy fakivágást tervez, esetleg tuskómarást szeretne, akkor állunk rendelkezésére a hét minden napján!

Keressen bizalommal és kérjen ingyenes, reális árajánlatot cégünktől!

www.profifakivagas.hu

www.fatuskomaras.hu

 

leylandi ciprus vagasanagyra nott leylandi ciprus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

riasi leylandi ciprussoveny leylandi ciprus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza