A profifakivágás csapata

A profifakivágás csapata

Szeretném önöknek bemutatni a Profifakivágás csapatát, akikkel megrendelőink találkozni fognak az árajánlatok és munkáink folyamán.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nagyszerű kollégákkal dolgozhatok nap mint nap! Számomra fontos, hogy munkatársaimnak is hasonló hozzáállása legyen a munkavégzéshez, így tudunk egy csapatként tökéletes munkát és elégedett visszatérő ügyfeleket szerezni a cég számára. A mai blogban vállalkozásunk csapatát mutatnám be önöknek, akik állnak rendelkezésükre ha fakivágásra, faápolásra, gallyazásra, illetve gépi tuskómarásra lenne szükségük Budapesten és Pest Megye területén belül. Elsőként az öcsémet Ruzics Rolandot mutatnám be, ő felel a gépjárműveink épségéért, ő a sofőr és a zöldhulladék kezelő a munkák során.

Ruzics Roland favágó

És nem utolsó sorban egy törekvő nagyon ügyes alpinist favágót Göböly Donát személyében, aki a feladat szakmai részét végzi, ő felel az alpinista fakivágásért és az emelőkosaras munkavégzésért.

fakivagas alpintechnikaval 3

Végezetül Ruzics Mihály vagyok, 2010-ben kezdtem el ezt a vállalkozást és évek alatt sikerült egy elismert, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkező korszerű gépparkkal felszerelt céggé fejlesztenem amivel büszkén állunk megrendelőink szolgálatára. Én az árajánlatokért, a számlázásért és a megrendelők teljes megelégedettségéért vagyok felelős, illetve a gépi tuskómarás is teljes körűen az én feladatom amit a cég tulajdonában lévő Vermeer SC292-es professzionális nagy teljesítményű hidraulikus géppel végzek.

gepi tuskomaras

Állunk szolgálatukra és reméljük, hogy hamarosan önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Vissza