Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Gödöllő

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás Gödöllő területén - Így dolgozunk

Fakivágási technikák, módok:

Gödöllő város területén a fakivágásra szakosodott szolgáltatásunk kínálja az alábbi technikákat:
  • Döntés, irányított döntés
  • Alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás
  • Kosaras autóról történő munkavégzés

Fakivágás döntéssel Gödöllő területén:

Ha a terület nagysága elegendő, akkor a fa törzsének meggyengítése után a fakivágást döntéssel végezzük, azaz a fa a kívánt irányba dől el.

Fakivágás alpintechnikával Gödöllő területén:

A fakivágás alpintechnikával történik, amely magas szintű szaktudást és az ipari alpinista felszerelések használatát igényli. A kötelek, hevederek és karabínerek segítségével bontjuk, daraboljuk le a fát.

Fakivágás kosaras autóval Gödöllő területén:

Gödöllő város területén a fakivágást kosaras autóból végezzük. Az emelőkosárból dolgozva végzik a gallyazási és fakivágási munkálatokat.

Fakivágás balesetveszélyes fák esetén Gödöllő területén:

Az elöregedett, kiszáradó félben lévő, vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek lehetnek Gödöllő városban. Ezekben az esetekben a fa kivágása már elkerülhetetlenné válik. Sok fa az évek alatt a helyét túlnőtte, illetve útban vannak, és gyökereikkel, ágaikkal, törzsükkel veszélyeztetik más fákat, közelben lévő épületeket, elektromos vezetékeket, kerítéseket.

Fakivágás előtt: Faállomány felmérése Gödöllő területén

Gödöllő város területén nagyon fontos, hogy az építkezés előtt felmérjük az adott telken lévő faállományt, és átgondoljuk az útban lévő komoly gyökérzettel rendelkező fák sorsát is. Az agresszív gyökérzet akár a ház alapját is veszélyeztetheti.

Fakivágás után: Tereprendezés Gödöllő területén

Tevékenységi körünkbe tartozik a fakivágás után keletkezett faanyag feldolgozása mozgatható darabokra, és igény esetén az elszállításuk is. Továbbá, lehetőség van a fakivágás után keletkezett fahasznosítási termékek, például tűzifa aprítására is. Vállaljuk továbbá a terület rendezését, így a fakivágás után a helyszín tiszta és rendezett marad. Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk, így Ön nyugodtan bízhatja ránk a fakivágással kapcsolatos feladatokat Gödöllő városában is.

Az árakról bővebb információt a megadott elérhetőségeinken kérhet.
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Gödöllő

Üdvözöljük Gödöllő lakóit! Cégünk a városukban történő faápolással foglalkozik. Tudjuk, hogy Gödöllő egy gyönyörű város, amelynek jelentős részét a parkok, fák és zöld területek alkotják. Azonban, hogy ezt a szépséget megőrizzük és élvezhessük, fontos, hogy megfelelő gondoskodást nyújtsunk a fáinknak.

Azt szeretnénk, hogy Gödöllő levegője tiszta és friss legyen, és ezért elsődleges szempontunk, hogy a fákat megmentjük. A gondozott fák nem csak csodálatos látványt nyújtanak, hanem a városunk levegőjét is megtisztítják és árnyékot adnak az embereknek a parkokban. Azonban tudnunk kell, hogy az elhanyagolt fák veszélyt jelenthetnek a környezetükre, ezért fontos, hogy időben hívjuk a szakembereket, mielőtt baleset történik.

 
Cégünk szakemberei magasan végzett munkát végeznek, és ehhez az emelőkosaras gépet vagy a kötéltechnikát használják. Kérjük, hogy ne próbálják meg maguk végezni a faápolást, mert az veszélyes lehet. Helyette bízzák ezt a munkát szakemberre, aki biztonságosan és hatékonyan elvégezheti azt.
 
 
Szeretnénk, hogy minél több faápolási megrendelést kapjunk Gödöllő lakosaitól annak érdekében, hogy megóvjuk környezetünket és az életünket. Azonban tudjuk, hogy sok fa kivágása megelőzhető lenne, ha a tulajdonosok időben megfelelő gondoskodást nyújtanának számukra. Ezért állunk rendelkezésre, hogy segítsünk Önnek ebben a feladatban.

Végezetül azt szeretnénk mondani, hogy cégünk a minél élhetőbb, egészségesebb és biztonságosabb környezet megteremtését tűzte ki célul. Ezért bátran forduljanak hozzánk, ha faápolási szolgáltatásra van szükségük Gödöllőn.
fakivágás, faápolás alpintechnikával
Faápolás, fakivágás alpintechnikával

Tuskómarás a könnyebb kertészkedés érdekében - Gödöllő településén

Ásóval, csákánnyal, fejszével vagy motorfűrésszel való tuskó eltávolítás nagyon nehéz és fárasztó fizikai munka, amely az eszközeinket és az ízületeinket is igénybe veszi. Gödöllő városában különösen fontos az ilyen típusú nehéz fizikai munka elkerülése, mivel a városban élőknek kevés szabadidejük van, és inkább kihasználnák azt a kertészkedésre vagy a pihenésre. Ezenkívül, ha tuskó marad a talajban, az később balesetveszélyes lehet.

Gödöllő tuskómarása - a Vermeer SC292-es géppel

Gödöllőben, a tuskómarás könnyebbé válik, mivel vállalkozásunk tulajdonában lévő Vermeer SC292-es géppel dolgozunk. Ez a hidraulikus gép professzionális nagy teljesítményű, és kizárólag fatuskók és föld alatti gyökerek eltávolítására szolgál. Az önjáró marógép rendkívül hatékonyan közelíthető meg a munkaterületre, és nem tesz kárt a környezetben.

Tuskómarás előnyei Gödöllő városában

Tuskómarásunk előnye, hogy a munkavégzés során nem tesz kárt a környezetében, amely fontos szempont Gödöllő városában, ahol az emberek élvezik a természet közelségét, és fontos nekik, hogy környezettudatosan gondozzák a kertjüket. A gép súlya 550 kg, amely eloszlik a terepes gumiabroncsokon, így nem okoz sérülést a talajnak. A gép 90 cm széles bejárati kiskapun is befér, és nagyobb szintkülönbséget is könnyedén le tudunk küzdeni az aluminium rámpákkal.

Szolgáltatásunk előnyei Gödöllő városában

A tuskómarás szolgáltatásunkat kifejezetten ajánljuk Gödöllő városában élőknek, akik szeretnék eltávolítani a kertjükben lévő tuskókat. Mivel a város számos zöldövezete és parkja van, ahol nagyobb fák is találhatók, ezért nagyobb a szükség az effajta szolgáltatásra. Emellett Gödöllő egy olyan város, ahol az emberek értékelik a zöldterületeket, így fontos számukra az is, hogy a tuskómarás után a kertjük ismét szép és rendezett legyen.

A városi környezetvédelem is fontos szempont, amelyet szolgáltatásunk segít megvalósítani. Mivel a tuskómarás gépünk környezetbarát és hatékony működésű, azzal biztosítjuk, hogy a kertben, parkban nem keletkezik felesleges zaj- és levegőszennyezés. Ezzel segítünk abban, hogy a város élhetőbb és egészségesebb legyen.

Tuskómarás szolgáltatásunk részletei

Szolgáltatásunk során a Vermeer SC292-es tuskómaró gépünkkel eltávolítjuk a földben maradt tuskókat, valamint a föld alatti gyökereket is. A gépünk hatékony működésének köszönhetően a tuskómarás gyorsan és pontosan történik. Az eltávolított faforgácsot pedig szerkezetjavító anyagként visszaforgatjuk a keletkezett gödörbe vagy elszállítjuk.
A tuskómarás előnye, hogy a környezetét nem károsítja. Gépünk súlya 550 kg, amelyet a terepes gumiabroncsok egyenletesen elosztanak. Ennek köszönhetően a tuskómaró gépünk hatékonyan megközelíthető a munkaterületen, még 90 cm széles bejárati kiskapun is át tud férni. Nagyobb szintkülönbséget pedig aluminium rámpákkal oldunk meg.

A tuskómarást azonban befolyásolhatja a tuskó helyzete, például ha hozzáférhetetlen helyen van, vagy ha a tuskót kerítés, betonalap, fém növi körbe. Emellett sziklás, köves talaj esetén is előfordulhat, hogy a tuskómarás nehézkesebb lesz.

Kérje árajánlatunkat tuskómarásra!
tuskómarás
tuskómarás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!