Fakivágás Dunakeszin – Biztonságos megoldások tőkorhadt és borostyánnal benőtt fák eltávolítására

Fakivágás Dunakeszin – Biztonságos megoldások tőkorhadt és borostyánnal benőtt fák eltávolítására

Tőkorhadt, borostyánnal benőtt akácfa veszélymentesítése Dunakeszin.

Az ügyfél biztonsága és elégedettsége mindig elsődleges számunkra, ezért a fakivágási szolgáltatásunk minden esetben magas minőségi színvonalat garantál. Dunakeszin egy olyan akácfa eltávolítását végeztük el, mely tőkorhadt volt és borostyánnal benőtt. A következőkben részletesen bemutatjuk, hogyan sikerült veszélymentesíteni az adott területet.

Előzetes felmérés

Az első lépés mindig az előzetes felmérés, amely során körültekintően átvizsgáljuk a fát és környezetét annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb megoldást találjuk meg a fakivágásra. Ez a folyamat segít abban, hogy az ügyfeleknek pontos és átlátható árajánlatot tudjunk adni.

Borostyánnal benőtt fa eltávolítása

Az adott fa borostyánnal volt benőve, ami jelentősen megnehezítette a fakivágást. Az ilyen típusú fák eltávolítása a legtöbb esetben rendkívül veszélyes és kockázatos, ezért fontos, hogy a fakivágási munkát csak szakemberek végezzék. Az általunk alkalmazott megoldás az emelőkosaras gép volt, amely lehetővé tette a biztonságos és hatékony fakivágást.

Tőkorhadás megoldása

A tőkorhadás jelentős problémát okozhat a fák számára, és számos biztonsági kockázatot rejt magában. Az általunk alkalmazott megoldás az volt, hogy a tőkorhadt részeket eltávolítottuk.

A fakivágás folyamata

Az emelőkosaras gépet alkalmazva biztonságosan és gyorsan sikerült eltávolítani az akácfát, amely veszélyt jelentett a környezetére nézve. A tarvágást szakszerűen elvégeztük, és az eltávolított faanyagot a megrendelő kérésére elszállítottuk.

Végső értékelés

A Dunakeszin végzett fakivágásunk során minden részletre kiterjedően ügyeltünk az ügyfél biztonságára és elégedettségére. Az általunk alkalmazott megoldások és a szakszerű munkavégzés garancia volt arra, hogy a munkát a megrendelő teljes elégedettséggel fogadta. Ha Önnek is szüksége van biztonságos és szakszerű fakivágásra, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A megrendelő kérésére vonultunk ki Dunakeszire.

Borostyánnal benőtt fa dőlt rá a kerítésre.

Az akácfa tőkorhadt volt, mászni nem lehetett. 

Emelőkosaras géppel végeztük el a lebontást, tarvágást.

 

 

fakivagas dunakeszifakivagas emelokosarral dunakeszinemelokosaras favagas dunakeszin

Vissza