Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Mogyoród

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás Mogyoród területén

Mogyoród egy csendes, erdővel körülvett település, melyben a természet közelsége meghatározó. Azonban időnként szükség van fakivágásra, melyet vállalkozásunk szakértő csapata biztosít.
 

Fakivágási technikák, módok:

  • döntés, irányított döntés
  • alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás
  • kosaras autóról történő munkavégzés

Fakivágás döntéssel

Amennyiben a terület nagysága elegendő a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba döntéséhez, ezt a módszert alkalmazzuk.
 

Fakivágás alpintechnikával

Megfelelő szaktudással és felszereléssel rendelkező ipari alpinistáink biztonságosan bontják, darabolják le a fát. Nem fog csalódni, ha alpintechnikai fakivágás szolgáltatásunkat választja!
 

Fakivágás kosaras autóval

Emelőkosárból végezzük a gallyazási, illetve a fakivágási munkálatokat, biztonságos és precíz munkavégzést garantálva.

Elöregedett, kiszáradó vagy belül már elhalt fák jelenthetnek komoly baleseti kockázatot. Cégünk segít a veszélyes fák feldolgozásában, biztosítva a környék lakóinak biztonságát. Sok fa az évek alatt helyüket túlnőtte, és útban vannak. Ilyenkor a fakivágás elkerülhetetlen, mi pedig tapasztalt csapatunkkal gyorsan és hatékonyan végezzük el a munkát. Építkezés előtt mindenképpen ajánlott felmérni az adott területen lévő faállományt, és az útban lévő fák gyökérzetének sorsát is át kell gondolni. Egy rosszul elhelyezkedő fa agresszív gyökérzetével akár az épület alapjait is veszélyeztetheti.

Tevékenységi körünkbe tartozik a fa vágása után a keletkezett faanyag feldolgozása mozgatható darabokra, az elszállításuk, igény szerint a tűzifára aprítás és a tereprendezés is.
Az ár megegyezés szerint történik, és mindenki számára egyéni ajánlatot készítünk.
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Mogyoród

Ha Mogyoródon vagy a környékén élsz, és faápolási szolgáltatásra van szükséged, akkor jó helyen jársz! Cégünk profi faápoló szakemberekből álló csapatával áll rendelkezésedre, akik garantáltan kiváló minőségű és megbízható szolgáltatást nyújtanak.

Mogyoród a Pest megyei Veresegyház mellett található, és több városrészből áll, mint például a Szent István Park, a Csermák telep és a Vadásztelep. Célunk az, hogy az összes városrészben elérhetőek legyünk, és segítsük a helyi lakosokat a környezetükben található fák ápolásában.

Szolgáltatásaink közé tartozik a faápolás, faültetés, fafűrészelés, valamint a veszélyes faelemek eltávolítása is. Minden szolgáltatásunkat nagy gondossággal végezzük, és az ügyfelek elégedettsége az elsődleges célunk.

Ha a fáidhoz van szükséged szakszerű ápolásra, például a Vadásztelep környékén lévő fákat kell eltávolítani, akkor bátran fordulj hozzánk. Célunk az, hogy a város minden részében elérhetőek legyünk, és segítsük a helyi lakosokat a környezetükben található fák ápolásában.

Ha Mogyoródon vagy a környékén élsz, akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Profi szolgáltatást garantálunk, amely hozzájárul a környezet védelméhez és a város szépítéséhez.
fakivágás, faápolás alpintechnikával
Faápolás, fakivágás alpintechnikával

Gépi tuskómarás Mogyoród

Mogyoród város és környéke ideális terület a tuskómarás szolgáltatásunk számára. A városban és a környező településeken sok zöldterület, erdős részek és parkok találhatóak, ahol a fakivágás után fennmaradó tuskók problémát okozhatnak. A Mogyoródi Arborétum is gyönyörű zöld környezetet biztosít a városban, ahol a tuskómarás szolgáltatásunkra lehet szükség.
A Mogyoród városrészek közül kiemelkedik a Fürdőtelep, ahol a település legnagyobb fürdője található. A tuskómarás szolgáltatásunk itt is nagy segítséget nyújthat a zöld területek karbantartásában.

Ha Önnek tuskómarásra van szüksége Mogyoród városban, akkor ne habozzon minket választani! Professzionális Vermeer SC292-es tuskómaró géppel dolgozunk, amely kizárólag fatuskók, föld alatti gyökerek vágással, forgácsolással történő eltávolítására szolgál. A gépünk önjáró és rendkívül hatékonyan megközelíthető a munkaterületen, így a tuskómarás során nem tesz kárt a környezetében.

Tuskómarás szolgáltatásunk előnyei közé tartozik a súlya, amely eloszlik a terepes gumiabroncsokon és a 90 cm széles bejárati kiskapun is befér. Nagyobb szintkülönbséget aluminium rámpákkal oldjuk meg, így az elérhetőség sem okozhat problémát.
Fontos, hogy a tuskómarást befolyásoló tényezőket is figyelembe vesszük, mint például a tuskó hozzáférhetetlen helyen való elhelyezkedése, kerítést, betonalapot, fémet benőtt tönk, illetve sziklás, köves talaj. Az eltávolított tuskó helyére lehet füvesíteni, illetve a rétegrendnek megfelelően térkövezni, betonalapot tervezni, vagy akár a marott faforgácsot visszaforgatjuk szerkezetjavító anyagként a keletkezett gödörbe vagy kérésre elszállítjuk!

Ha Mogyoród városban vagy a környező területeken van szüksége tuskómarásra, forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk a probléma megoldásában!
tuskómarás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!