Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Erdőkertes

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás Erdőkertes

Fakivágás Erdőkertes városban Erdőkertes városában széles körben elérhetőek vagyunk, és számos fakivágási technikát kínálunk ügyfeleinknek.

Fakivágási technikák, módok:

döntés, irányított döntés alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás kosaras autóról történő munkavégzés

Fakivágás döntéssel:

Ha az adott terület mérete elegendő, akkor a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba tudjuk dönteni. Ez különösen fontos, ha a fa veszélyezteti a közeli épületeket vagy az elektromos vezetékeket.

Fakivágás alpintechnikával:

Az ipari alpinista felszerelések segítségével (kötelek, hevederek, karabínerek) bontjuk, daraboljuk le a fát. Szakértő csapatunk biztonságosan végzi a munkát, akár az Erdőkertes város nehezen elérhető területein is.

Fakivágás kosaras autóval:

Emelőkosárból végezzük a gallyazási és fakivágási műveleteket. Az elöregedett, kiszáradó félben lévő vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek lehetnek, ezért az Erdőkertes város területén fontos a rendszeres ellenőrzésük és szükség esetén a kivágásuk.

Sok fa az évek alatt a helyüket túlnőtte, illetve útban vannak, esetleg gyökerükkel, ágaikkal, törzsükkel másik fát, közelben lévő építményt, elektromos vezetékeket, kerítést veszélyeztetnek! Nagyon fontos, hogy egy építkezés előtt, mérjük fel az adott telken lévő faállományt, és az útban lévő komoly gyökérzettel rendelkező fák sorsát is át kell gondolni!

Sokan nem gondolnak rá, de egy agresszív gyökérzet akár a ház alapját is veszélyeztetheti! Ezért az Erdőkertes városban fontos, hogy időben felismerjük a problémákat, és szakértő segítséggel gondoskodjunk a fa kivágásáról.
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Erdőkertes

Üdvözöljük Erdőkertes lakóit! Ha Ön is fontosnak tartja a környezetvédelmet és szeretné élvezni a városban található csodálatos fák által nyújtott jótékony hatásokat, akkor figyelmébe ajánljuk faápolási szolgáltatásunkat!

Elsődleges szempontunk a fák megmentése, mivel azok a városunk fő alkotóelemei. Nem csak megszűrik a Erdőkertes város poros levegőjét, de az erős szeleket is tompítják, árnyékukban pedig kellemesen heverészhetünk a parkokban. Emellett a párás hűs levegőjük és illatuk elvarázsolja a körülöttük élőket. A megfelelő gondoskodás nélkül azonban nem sokáig élvezhetjük jótékony hatásukat. Éppen ezért, ha Önnek is fontosak a városban található fák, akkor hívjon minket időben, hogy megfelelő szakszerű gondoskodást nyújthassunk nekik, és megelőzzük a felesleges kivágásokat.

Fontos, hogy Erdőkertes városunkban található fákra is gondosan ügyeljünk. Az elhanyagolt fák nem csak a városi környezetünket, de az emberek biztonságát is veszélyeztethetik. Ahhoz, hogy megelőzzük a tragédiákat, érdemes időben hívni a faápoló szakembereket, hogy segíthessenek megőrizni a fák egészségét és biztonságát. A kiszámíthatatlan viharok nagy károkat tudnak okozni a városunkban, így arra kérünk mindenkit, hogy gondoljon előre, és szakszerűen ápolja növényeit.

Ha Ön is szeretné, hogy környezete minél élhetőbb, egészségesebb és biztonságosabb legyen, akkor bízza ránk a faápolási feladatokat! Ahhoz, hogy a fák megfelelő ápolása valósággá váljon, szakembereinknek magasban kell dolgozniuk. Ehhez általában az emelőkosaras gépet vagy a kötéltechnikát hívjuk segítségül. Fontos azonban, hogy a magasban végzett munka veszélyes lehet, ezért mindenképpen bízza szakemberre a munkát, és ne próbálkozzon otthon saját kezűleg.

Ha faápolási szolgáltatásunkra van szüksége Erdőkertes városában, akkor ne habozzon hívni minket!
fakivágás, faápolás alpintechnikával
Faápolás, fakivágás alpintechnikával

Gépi tuskómarás Erdőkertes

A Gépi tuskómarás szolgáltatásunkat speciálisan az Erdőkertes város lakosainak ajánljuk, akiknek számos problémát okozhat a földben maradt tuskó, miután a fát kivágták. A tuskómarás során a Vermeer SC292-es hidraulikus gépünket használjuk, amely kizárólag fatuskók és föld alatti gyökerek eltávolítására lett tervezve.

Ha a fakivágás után nem távolítják el a tuskót, az idővel komoly problémákat okozhat, például a talaj megsüllyedését vagy balesetveszélyt jelenthet. Az eltávolított tuskó helyén lehet füvet ültetni, térkövezni vagy betonalapot tervezni. A tuskómarás segítségével Önnek nem kell ásóval, csákánnyal vagy fejszével küzdenie, és nem kell aggódnia az izületei miatt.
Az Erdőkertes város környezete számunkra is fontos, ezért a tuskómaró gépünk megközelítése és munkavégzése során ügyelünk arra, hogy ne okozzunk kárt a környezetünkben. A gép súlya 550 kg, ami egyenletesen eloszlik a terepes gumiabroncsokon. Mivel a gép önjáró, hatékonyan megközelíthető a munkaterület, még 90 cm széles bejárati kiskapun is befér, és nagyobb szintkülönbségeket is aluminium rámpákkal oldunk meg.

A tuskómarást befolyásoló tényezők közé tartozik, ha a tuskó hozzáférhetetlen helyen található, kerítést, betonalapot, vagy fémet benőtt tönkkel rendelkezik, vagy sziklás, köves talajon áll. Mindazonáltal, még ezekben az esetekben is megbízhat a Vermeer SC292-es gépünkben, amely segítségével 38 cm mélyen kimart faforgácsot visszaforgatunk a keletkezett gödörbe, amelyet később szerkezetjavító anyagként hasznosítunk, vagy kérésre elszállítjuk.

Reméljük, hogy az Erdőkertes város lakói hasznosnak találják a tuskómarás szolgáltatásunkat, amely segítségükre lehet a kertjük ápolásában és rendben tartásában.
tuskómarás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!