Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Dunakeszi

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás Dunakeszi

Dunakeszi városban elérhetőek vagyunk a fakivágási szolgáltatásokkal. Számos fakivágási technikát kínálunk, amelyek között szerepel a döntés, irányított döntés, alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás, valamint a kosaras autóról történő munkavégzés.

A fakivágás döntéssel Dunakeszi területén azokban az esetekben alkalmazható, amikor a terület nagysága elegendő a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba tudjuk dönteni. A fakivágást alpintechnikával is elvégezzük, amely Dunakeszi nehezen megközelíthető helyeire is alkalmazható. Megfelelő szaktudással, az ipari alpinista felszerelések segítségével (kötelek, hevederek, karabínerek) bontjuk, daraboljuk le a fát.

A fakivágás kosaras autóval az emelőkosárból történő munkavégzést jelenti, amely kiváló megoldás Dunakeszi nehezen megközelíthető területein, vagy amikor a magasabb faágakat kell eltávolítani. Az elöregedett, kiszáradó félben lévő vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek lehetnek, ezért a fakivágásuk Dunakeszi esetében elkerülhetetlenné válik. Továbbá sok fa az évek alatt a helyét túlnövi, esetleg az utat, másik fát, épületet, elektromos vezetékeket vagy kerítést veszélyeztet, így az eltávolításuk szükséges.

A fakivágás előtt fontos, hogy felmérjük az adott telek faállományát Dunakeszi területén, és az útban lévő komoly gyökérzettel rendelkező fák sorsát is át kell gondolni. Egy agresszív gyökérzet akár a ház alapját is veszélyeztetheti, ezért fontos, hogy szakértőkkel együttműködve a megfelelő döntéseket hozzuk meg.

Tevékenységi körünkbe tartozik a fa vágása után keletkező faanyag feldolgozása mozgatható darabokra, az elszállításuk, igény szerint a tűzifára aprítás és a tereprendezés is.

A fa kivágásának ára felmérés szerint történik.

 
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Dunakeszi

Számunkra Dunakeszi zöldterületeinek megóvása és a fák megmentése az elsődleges szempont. A város fái nemcsak a természet szépségét adják, hanem tisztítják a levegőt, enyhítik a szél erejét, kellemes árnyékot nyújtanak a parkokban és párás, hűvös levegőjük, illatuk elvarázsolja a lakókat.
Azonban a fák megfelelő gondozása nélkül sajnos nem élvezhetjük sokáig jótékony hatásukat. Ezért hangsúlyoznánk, hogy a megfelelő, szakszerű gondoskodás segíthet megelőzni a felesleges fa kivágását, amelyek egyébként nagyobb károkat okozhatnak a környezetben. Szakértő faápolóink szívesen állnak rendelkezésre Dunakeszi lakosainak, hogy segítsék a fák ápolását, védelmét és biztonságát. Hiszen egy gondozott fa nemcsak az udvarunk éke lehet, de az ott élők menedéke is.

Az elhanyagolt fák nemcsak csúfok, hanem veszélyeket is rejtenek, amelyek tragédiákhoz vezethetnek, mint például kidőlés vagy ágak leszakadása. Ezért fontos, hogy időben gondoskodjunk a faápolásról, még mielőtt a probléma jelentkezne. Viharos időjárás esetén pedig még inkább fel kell készülnünk, hogy megelőzzük a környezetben okozott károkat. Célunk, hogy Dunakeszi lakói egy élhetőbb, egészségesebb és biztonságosabb környezetben éljenek.

A faápolás magasban történik, így ahhoz, hogy a fákat ápolni tudjuk, szakértőinknek szükségük van az emelőkosaras gépre vagy a kötéltechnikára. Kötéllel fára mászni, illetve motorfűrésszel dolgozni veszélyes munka, ezért javasoljuk, hogy mindenképpen bízzák szakemberre a faápolást Dunakeszin, hogy biztonságban tartsák magukat és a környezetüket.

fakivágás, faápolás alpintechnikával
Faápolás, fakivágás alpintechnikával

Gépi tuskómarás Dunakeszi

Ha Ön Dunakeszin lakik és szeretné eltávolítani a kertjéből a felesleges tuskókat és gyökereket, akkor jó helyen jár!

Tudjuk, hogy a tuskó eltávolítása nehéz fizikai munka, ami nem csak az izmainkra, hanem a fejsze nyelére, a fűrész láncra és a vezetőlapra is káros hatással lehet. Az eltávolítatlan tuskók balesetveszélyesek lehetnek és az idővel elrothadó tuskók miatt a talaj is megsüllyedhet. Azonban, ne aggódjon, Dunakeszi városában az Ön rendelkezésére áll egy professzionális tuskómaró vállalkozás, akik egy Vermeer SC292-es tuskómaró géppel dolgoznak. Ez a hidraulikus gép nagy teljesítményű és kifejezetten fatuskók és föld alatti gyökerek eltávolítására lett tervezve. Az önjáró gépünk rendkívül hatékonyan és környezetbarát módon dolgozik, ami azt jelenti, hogy a munkaterület környezetének nem okozunk kárt. A gép súlya 550 kg, ami eloszlik a terepes gumiabroncsokon, így minimális terhelést jelent a talajra.
Az 1 méter széles bejárati kiskapunknak köszönhetően, a gépünk könnyedén elérheti a munkaterületet, és a nagyobb szintkülönbségeket is aluminium rámpákkal oldjuk meg.

Ha a tuskóhoz nehéz hozzáférni, például kerítés, betonalap vagy fém takarja, akkor sem kell aggódni, hiszen a Vermeer SC292-es gépünk a legnehezebben elérhető tuskókat is eltávolítja. Sziklás, köves talaj sem jelent problémát a gépünknek, és a vágás során keletkezett faforgácsot a gödörbe visszaforgatjuk, vagy igény szerint elszállítjuk.

Válasszon minket a tuskómarás Dunakeszi városában! A környezetbarát és hatékony gépi tuskómarás szolgáltatásunkkal biztos lehet abban, hogy a kertje vagy udvara tiszta és biztonságos lesz.

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!