Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Budapest 4. kerület

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás 4. kerület - Budapest

Budapest 4. kerülete sok zöldfelülettel rendelkezik, és a fák lombkoronái az évszaktól függően pompás színvilággal díszítik a városrészt. Azonban néha elkerülhetetlenné válik a fakivágás, ha az elöregedett, kiszáradó, vagy belül már elhalt fák veszélyessé válnak. Ebben az esetben keresse szolgáltatásunkat a 4. kerületben!
 
 

Fakivágási technikák, módok:

Az iparban szokásos technikákkal, precizitással, és biztonsággal dolgozunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a fa kivágása a lehető legkevesebb kárt okozzon a környezetben. A következő technikákat alkalmazzuk:
  • döntés, irányított döntés
  • alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás
  • kosaras autóról történő munkavégzés
 

Fakivágás döntéssel:

Ha a terület nagysága elegendő ahhoz, hogy a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba tudjuk dönteni, akkor alkalmazzuk a döntéses technikát.
 

Fakivágás alpintechnikával:

A legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, szaktudással, és a favágó ipari alpinista felszerelések segítségével (kötelek, hevederek, karabínerek) bontjuk, daraboljuk le a fát.
 

Fakivágás kosaras autóval:

Az emelőkosárból végezzük a gallyazási, illetve a fakivágási műveleteket. Ez a technika különösen hasznos olyan területeken, ahol nehéz hozzáférni a fákhoz.

Az elöregedett, kiszáradó félben lévő, vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek lehetnek, különösen a városi környezetben. Ezért a fa kivágása már elkerülhetetlenné válik! Ha 4. kerületben tartózkodik, és ilyen fákat talál, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

A fa kivágásának ára helyszíni felmérés után szerint történik, így mindenki a számára legmegfelelőbbet alakíthatja ki! Emellett tevékenységi körünkbe tartozik még a fa vágása után, a keletkezett faanyag feldolgozása mozgatható darabokra, elszá
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Budapest 4. kerület

A fák ápolása Budapest 4. kerületében is rendkívül fontos feladat, hiszen a városrészben is számos park és zöldterület található, amelyek megóvásáért és megfelelő gondozásáért tennünk kell. A kerületben található Káposztásmegyer, Újpest és Újpalota városrészek is gazdag zöldfelületekkel, ahol a fák ápolása még nagyobb hangsúlyt kap.

Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek a faápolás terén, és folyamatosan képzik magukat a legmodernebb technikák alkalmazása érdekében.

Emelőkosaras gépeinkkel vagy a kötéltechnikával szakszerűen tudjuk elvégezni a faápolási munkálatokat a kerületben található parkokban, kertekben és magánházak udvaraiban egyaránt.

Az elhanyagolt fák nemcsak esztétikailag ronthatják a környezetet, hanem veszélyesek is lehetnek a környezetükre és az emberekre nézve. A korábban említett városrészekben található nagyobb parkokban, mint például a Székesdűlői Parkban, a Göncz Árpád városközpontban vagy a Bogdáni úti játszótéren is rendszeres faápolási munkálatokat végzünk annak érdekében, hogy a lombkoronák ne veszélyeztessék a járókelőket vagy az ott játszó gyerekeket.

Ha Önnek fontos a környezetvédelem és az egészséges környezet megteremtése, akkor kérjük, bízza ránk a faápolási feladatokat Budapest 4. kerületében vagy bármelyik kerületében. Szakembereink precízen és körültekintően végzik el a munkálatokat, hogy Ön továbbra is élvezhesse a fák árnyékát és jótékony hatásait a városban.

Gépi tuskómarás Budapest 4. kerület

Gépi tuskómarás Budapest 4. kerületben és környékén Ha Ön Budapest 4. kerületében vagy annak környékén él, és problémája van a fakivágást követően a tuskóval, akkor jó helyen jár!

Tudjuk, hogy a tuskó eltávolítása nehéz és fárasztó munka, amely igénybe veszi a testét és a felszerelését. És ha a tuskó nem kerül eltávolításra, akkor akár balesetveszélyes is lehet. A kertünket behálózó gyökerek szintén problémát jelenthetnek, hiszen idővel a korhadó tuskó mellett megsüllyedhet a talaj. A tuskó eltávolításához kiváló megoldás a gépi tuskómarás, és mi ebben segíthetünk!

A vállalkozásunk tulajdonában lévő Vermeer SC292-es tuskómaró géppel végzünk gyökérzet és fatuskó eltávolítást a Budapest 4. kerület és környéke területén. Ez a professzionális hidraulikus gép nagy teljesítményű és hatékonyan végzi el a munkát. Amellett, hogy hatékonyan dolgozik, a marógép könnyen és biztonságosan megközelíthető a munkaterületen, ami különösen fontos a városi környezetben. A gép súlya 550 kg, amely eloszlik a terepes gumiabroncsokon, így nem tesz kárt a munkaterületén. Ezenkívül a 90 cm széles bejárati kiskapun is befér, nagyobb szintkülönbséget pedig aluminium rámpákkal oldunk meg. Tehát, ha a tuskó eltávolítása szükséges a Budapest 4. kerületben vagy annak környékén, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

Bármilyen típusú fatuskót, föld alatti gyökereket eltávolítunk, akár a kerítés, betonalap vagy a fém tönk mellett is. Sőt, a faforgácsot visszaforgatjuk szerkezetjavító anyagként a keletkezett gödörbe, vagy kérésre el is szállítjuk.

 

Szolgáltatási területünk a IV. kerületben

Szolgáltatási területeim kiterjednek a Budapest IV. kerületének több városrészére is. Az általam lefedett területek közé tartozik a Újpest, a Újpest-kertváros, a Újpest központ, a Székesdűlő, a Istvántelek, a Szépvölgy és a Megyer városrészek. Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot bármelyik említett területen belül.
tuskómarás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!