19. kerület Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Budapest

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás 19. kerület

A fakivágási szolgáltatásunk a 19. kerületben is elérhető, és számos technikával végezzük a munkáinkat.
 

Fakivágási technikák, módok:

 • Döntés, irányított döntés
 • Alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás
 • Kosaras autóról történő munkavégzés
 

Fakivágás döntéssel:

 • Ha a terület nagysága elegendő, a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba tudjuk dönteni.
 

Fakivágás alpintechnikával:

 

Fakivágás kosaras autóval:

A gallyazási és a fakivágási műveleteket emelőkosárból végezzük.

Budapest 19. kerületében számos olyan városrész található, ahol szükség lehet a fakivágási szolgáltatásunkra. Ilyen területek például Újpalota, Kispest, vagy akár Kőbánya.

Az elöregedett, kiszáradó félben lévő vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek lehetnek. Ezekben az esetekben viszont a fa kivágása már elkerülhetetlenné válik! Sok fa az évek alatt a helyüket túlnőtték, illetve útban vannak, esetleg gyökerükkel, ágaikkal, törzsükkel másik fát, közelben lévő építményt, elektromos vezetékeket, kerítést veszélyeztetnek! Nagyon fontos, hogy az adott területen lévő faállományt felmérjük, és az útban lévő komoly gyökérzettel rendelkező fák sorsát át kell gondolni!

Az agresszív gyökérzetek akár a ház alapját is veszélyeztethetik. Ezért érdemes időben szakemberrel konzultálni, hogy elkerüljük az esetleges károkat.

Tevékenységi körünkbe tartozik a faanyag feldolgozása mozgatható darabokra, esetleg az elszállításuk, igény szerint a tűzifára aprítás és a tereprendezés is! Az árak megegyezés szerint történnek, és mindenki a számára legmegfelelőbbet alakíthatja ki!
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Budapest 19. kerület

Ha Ön a 19. kerületben él, akkor tudja, hogy a kerületnek számos zöldterülete van. Azonban ezek a fák idővel növekednek, és szükség lehet faápolás szolgáltatásokra ahhoz, hogy biztonságosak maradjanak. Ha Önnek faápolási szükségletei vannak a kerület bármelyik városrészében, akkor jó helyen jár.

A faápolás fontos szolgáltatás, amelyre mindenki szüksége lehet, ha biztonságos környezetet szeretne a családjának és az ingatlanának. Ha Ön a 19. kerületben él, akkor fontos, hogy olyan szolgáltatót válasszon, aki jártas a kerület különféle városrészeinek faápolási igényeiben.
Az egyik olyan városrész, amelyre különös figyelmet kell fordítani a faápolás során a kerületben, a Kispest. Kispest számos parkkal és közterülettel rendelkezik, amelyek ápolást igényelnek. A faápolás során a szakemberek különös figyelmet fordítanak a fák egészségére és biztonságára, hogy elkerüljék a baleseteket, amelyek súlyos károkat okozhatnak.
A 19. kerület másik fontos városrésze a Pestszentlőrinc, amely egy nagyon szép és zöld terület. Az itt található fák számos funkciót ellátnak, és fontos, hogy egészségesek és erősek maradjanak. A faápolás szolgáltatások keretében a szakemberek gondoskodnak a fák metszéséről, tápanyag-utánpótlásáról, valamint az ágak és a levelek eltávolításáról.
Az összes 19. kerületi városrészben fontos, hogy az ingatlan tulajdonosok figyelmet fordítsanak a faápolásra. A szolgáltatók segítenek Önnek abban, hogy fenntartsák a fák egészségét és biztonságát, valamint hogy szép és rendezett környezetet biztosítsanak. A faápolás szolgáltatások nagyon fontosak a kerületben, és nagyon ajánlott, hogy szakembert válasszon a munkára, aki ismeri a helyi körülményeket és az igényeket.
fakivágás, faápolás alpintechnikával
Faápolás, fakivágás alpintechnikával

Gépi tuskómarás Budapest 19. kerület

A 19. kerület, azaz Kispest Budapest délkeleti részén található, és többek között olyan városrészeket foglal magában, mint a Kossuthfalva, a Péterhegy, a Kőbánya alsó vagy a Szállások. A kerület számos parkkal és zöldövezettel rendelkezik, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak a lakóknak és a látogatóknak egyaránt.

Ha azonban egy-egy fával rendelkező kertünk vagy udvarunk van, lehet, hogy problémát okozhat a tuskómarás, hiszen a fa kivágása után maradó tuskók balesetveszélyt jelenthetnek, vagy csak egyszerűen esztétikailag zavaróak lehetnek. Ebben az esetben érdemes igénybe venni a gépi tuskómarás szolgáltatásunkat, amelyet Kispest és környéke lakói számára is kínálunk.

A tuskómarás gépi eszközökkel történik, amelyek hatékonyabban dolgoznak, mint a hagyományos kézi munka. Az általunk használt gépek precízen és gyorsan dolgoznak, így a tuskómarás rövid idő alatt elvégezhető. Az eljárás során nem csak a tuskót távolítjuk el, hanem a gyökérzetet is, így biztosak lehetünk abban, hogy a fa nem nő újra ugyanabból a helyből.

Az általunk kínált gépi tuskómarás szolgáltatás az egész 19. kerületben elérhető, beleértve a Kispest, Kossuthfalva, Péterhegy, Kőbánya alsó és Szállások városrészeket is. Az árak versenyképesek, így kedvező áron tudunk minőségi tuskómarás szolgáltatást nyújtani a kerület lakóinak.

Ha tuskómarásra van szükséged a 19. kerületben vagy annak környékén, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Kollégáink szívesen segítenek és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, hogy minél gyorsabban megszabadulhass a tuskóktól, és újra hasznosíthasd a területet.

A 19. kerület városrészei, ahol rendelkezésére állunk:
 • Kispest
 • Wekerletelep
 • Kondoros
 • Erzsébetfalva
 • Pestszentlőrinc
 • Rákoskeresztúr
 • Rákoscsaba
 • Szentmihályi út
 • Tóalmás
 • Kőbánya-Kertváros
 • Kőbánya
 • Újpalota
 • Szabó Ervin
 • Akadémiaújtelep
 • Kelenvölgy
 • Pesterzsébet
 • Budatétény
 • Albertfalva
 • Sasadi út
tuskómarás
fakivágás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!