Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Budapest 17. kerület

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás a 17. kerületben - biztonságos és szakszerű munkavégzés

Ha Ön a 17. kerületben lakik és fa eltávolítására van szüksége, ne keressen tovább! Cégünk professzionális fakivágási szolgáltatást nyújt, amelyet a kerületben élőknek ajánlunk.

Az általam nyújtott szolgáltatási területek az 17. kerület különböző városrészeire terjednek ki. Többek között elérhető vagyok Rákosfalva, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Pestújhely, Rákoscsaba, Akadémiaújtelep, Táborfalva, Táborhegy, Mátyásföld, Pesti út, Újpalota, Herminamező, Istvántelek, Kertváros, Rákospatak, Sashalom és Székesdűlő területén is. Bármelyik városrészben szívesen állok rendelkezésre a fakivágási szolgáltatásaimmal.

 

Fakivágási technikák és módok a 17. kerületben

Cégünk különböző fakivágási technikákkal és módokkal rendelkezik a 17. kerületben. Ezek közé tartozik a döntés, az irányított döntés, az alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás, és a kosaras autóból történő munkavégzés.

Döntés alapú fakivágás a 17. kerületben

Ha a terület nagysága elegendő, akkor a fa törzsének meggyengítése után a kívánt irányba dönthetjük. Ez a módszer a leggyakrabban alkalmazott a 17. kerületben.

Alpintechnikával végzett fakivágás a 17. kerületben

Ha a fa elérhetetlen vagy nehezen megközelíthető helyen van, akkor a Profifakivágás csapata alpintechnikával végzi el a fakivágást. A magasan képzett ipari alpinistáink biztosítják, hogy a fát biztonságosan és hatékonyan távolítsák el.

Kosaras autóból végzett fakivágás a 17. kerületben

Ha a fa magassága nem éri el az alpintechnikával végzett munkához szükséges magasságot, akkor kosaras autóból végezzük a fakivágás feladatát. Emelőkosárból végezzük a gallyazási és a fakivágási munkákat a 17. kerületben.

Biztonságos fakivágás a 17. kerületben

Az elöregedett, kiszáradó, vagy belül már elhalt fák a 17. kerületben fokozottan balesetveszélyesek lehetnek. Cégünk azonban biztosítja, hogy a fa kivágása biztonságos és szakszerű legyen.

A helyet túlnövő fák eltávolítása a 17. kerületben

Sok fa a helyüket túlnövi, vagy útban van, és más fát, épületet, elektromos vezetékeket, kerítést veszélyeztetnek. Ezért a fa kivágása a 17. kerületben gyakran szükséges. A Profifakivágás szakértői felmérik az adott területet, és a megfelelő fakivágási módszert választják.
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás a Budapest 17. kerületben: miért fontos a helyi környezetvédelem?

A fák jelentős szerepet játszanak a Budapest 17. kerület életében, hiszen a városrésznek számos parkja és zöld területe van. A fák nem csak esztétikai értéket jelentenek, hanem tisztítják a városi levegőt és csökkentik a zajszintet is. Emellett árnyékukkal kellemes környezetet teremtenek a helyieknek a nyári hónapokban.

Azonban a fák ápolására is szükség van ahhoz, hogy minél hosszabb ideig élvezhessük jótékony hatásukat. Sok fa kivágása megelőzhető lenne, ha időben megfelelő, szakszerű gondoskodást nyújtanának számukra. És mivel a Budapest 17. kerület számos parkkal és zöld területtel rendelkezik, ezért itt különösen fontos a faápolás.

Az elhanyagolt fák ráadásul veszélyeztethetik környezetüket is, ezért fontos, hogy időben hívjuk a szakembereket, akik szakszerűen és biztonságosan végzik el a faápolást. A kiszámíthatatlan időjárás pedig további veszélyt jelenthet, hiszen a viharok nagy károkat tudnak okozni a környezetünkben.

Cégünk, a faápolási szolgáltatásokat kínálva, azon dolgozik, hogy minél élhetőbb, egészségesebb és biztonságosabb környezetet teremtsünk a Budapest 17. kerületben. Szakembereink általában emelőkosaras gépet vagy kötéltechnikát használnak a fák ápolásához, amelyek biztonságosak és hatékonyak. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kötéllel fára mászni, vagy a fán motorfűrésszel dolgozni nem veszélytelen, így mindenképpen érdemes szakemberre bízni a munkát.

Ha Ön is szeretné megőrizni a környezetét és a fáit a Budapest 17. kerületben, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére a faápolási szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Gépi tuskómarás Budapest 17. kerület

fakivágás
A gépi tuskómarás Budapest 17. kerületében, az Örs vezér terétől délkeletre található, és szolgáltatásunk kerületen belüli városrészekben is elérhető, mint például Rákosfalva, Rákoskeresztúr, Rákoshegy, vagy akár Pestszentlőrinc.

Ha Önnek problémát okoz a földben maradt tuskó eltávolítása, akkor ne próbálja meg ásóval vagy fejszével kiásni, mert ez nehéz fizikai munkát és balesetveszélyt jelenthet. Az eltávolításához professzionális tuskómaró géppel dolgozunk, amely biztonságos és hatékony megoldást kínál.

Az általunk használt Vermeer SC292-es tuskómaró gép kizárólag fatuskók, föld alatti gyökerek vágással, forgácsolással történő eltávolítására szolgál. A gép önjáró, így rendkívül hatékonyan megközelíthető a munkaterületen.
Tuskómarásunknak számos előnye van. Munkavégzésünk során nem teszünk kárt a környezetünkben, és a gép súlya 550 kg, amely eloszlik a terepes gumiabroncsokon. A gép 90 cm széles bejárati kiskapun is befér, és nagyobb szintkülönbséget aluminium rámpákkal oldunk meg.
Tuskómarásunk befolyásoló tényezői közé tartozik, ha a tuskó hozzáférhetetlen helyen van, vagy ha kerítést, betonalapot vagy fémet benőtt tönköt kell eltávolítani. Továbbá, sziklás, köves talaj is megnehezítheti a tuskó eltávolítását.

Az eltávolított tuskó helyére lehet füvesíteni, illetve a rétegrendnek megfelelően térkövezni vagy betonalapot tervezni. Ha szükséges, 38 cm mélyen kimart faforgácsot visszaforgatjuk szerkezetjavító anyagként a keletkezett gödörbe, vagy kérésre elszállítjuk.

Válassza szolgáltatásunkat, ha profi és hatékony megoldást szeretne tuskó eltávolítására Budapest 17. kerületében vagy az ahhoz közel eső városrészekben, mint Rákosfalva, Rákoskeresztúr, Rákoshegy, vagy Pestszentlőrinc!

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!