Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Budapest 11. kerület

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás 11. kerületi városrészekben

Az 11. kerület Budapest déli részén található, és több városrész is tartozik hozzá, mint például Gazdagrét, Újbuda vagy Albertfalva. Ha Ön az 11. kerület valamelyik városrészében lakik vagy ott tartózkodik, és fakivágásra van szüksége, akkor szolgáltatásunk a segítségére lehet.
 

Fakivágási technikák, módok

A fakivágáshoz szükséges technikákat és módszereket szakembereink rendelkezésére állnak, hogy a fa eltávolítása biztonságosan és hatékonyan történjen.
 

Döntés és irányított döntés

Ha a terület nagysága elegendő ahhoz, hogy a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba tudjuk dönteni, akkor a döntés vagy irányított döntés lehet a legmegfelelőbb megoldás.
 

Alpintechnikával és kötéltechnikával való ledarabolás, kosaras autós fakivágás

Ha a fa magassága vagy a környezet miatt a döntés nem lehetséges, akkor szakembereink az ipari alpinista felszerelések segítségével (kötelek, hevederek, karabínerek) alpintechnikával bontják, darabolják le a fát.
Emelőkosárból is lehetőség van a fakivágási műveletek végrehajtására, hiszen ebben is nagy rutinra tettünk szert az elmúlt 15 évben.

 

Fakivágás balesetveszélyes fák esetén

Az elöregedett, kiszáradó félben lévő vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek lehetnek, és ezekben az esetekben a fa kivágása már elkerülhetetlenné válik. Sok fa az évek alatt a helyét túlnőtte, és útban vannak, vagy gyökerükkel, ágaikkal, törzsükkel másik fát, közelben lévő építményt, elektromos vezetékeket, kerítést veszélyeztetnek.
Gyökérzettel rendelkező fák eltávolítása
Nagyon fontos, hogy egy építkezés előtt felmérjük az adott telken lévő faállományt, és az útban lévő komoly gyökérzettel rendelkező fák sorsát is át kell gondolni. Egy agresszív gyökérzet akár a ház alapját is veszélyeztetheti.

Fakivágás áraiért kérem nézzen el árakkal kapcsolatos aloldalunkra!
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Budapest 11. kerületben és környékén

Faápolás Budapest 11. kerületben: Környezetünk megmentése, egészségesebbé tétele és biztonságosabbá tétele a célunk! A 11. kerület, Budafok-Tétény, egy olyan városrész, ahol a zöldterületek számos lehetőséget kínálnak a fák és növények növekedésére és fejlődésére. Az általunk nyújtott faápolási szolgáltatásokkal azon dolgozunk, hogy ezeket a lehetőségeket teljes mértékben kihasználjuk, és megakadályozzuk a fák eltávolítását a területről.

Szakértő csapatunk elsődleges célja, hogy megóvjuk a fákat és a környezetüket. A fák ugyanis rengeteg előnnyel járnak, például a városi levegő megtisztítása, a szelek csillapítása, a parkok árnyékos pihenőhelyei és az egészséges levegő. Éppen ezért kiemelt figyelmet kell fordítanunk a megfelelő gondozásra és karbantartásra, amelynek köszönhetően az elhanyagolt fák helyett egészséges és látványos fák nőnek a kertekben és parkokban.

Ha nem gondoskodunk időben a fák ápolásáról, azok meggyengülhetnek, elpusztulhatnak, és veszélyt jelenthetnek a környezetükre. Budafok-Tétényben azonban nem kell aggódnunk a fák állapota miatt, mert a mi szolgáltatásainkkal garantáltan megóvjuk őket. Szakembereink a magasban is biztonságosan tudnak dolgozni, legyen szó az emelőkosaras gép vagy a kötéltechnika használatáról. Minden esetben az a célunk, hogy a fák minél hosszabb ideig élvezzék jótékony hatásukat.

A Budafok-Tétény kerületben működő vállalkozásunk szolgáltatásai a legmagasabb színvonalon állnak rendelkezésre, hogy az Ön kertje vagy parkja mindig zöld és egészséges legyen. A faápolási munkák elvégzése során a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk a környezetvédelemre, hogy a fák ápolása a fenntartható és környezettudatos munka része legyen. Ha Budafok-Tétényben faápolási szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket bizalommal!
fakivágás, faápolás alpintechnikával
Faápolás, fakivágás alpintechnikával

Gépi tuskómarás Budapest 11. kerület

Gépi tuskómarás Budapest 11. kerületi városrészekben
Ha Önnek gyökérzet eltávolítási problémái vannak Budapesten, keresse szolgáltatásunkat a 11. kerületben! Az Ön kertjében is előfordulhat, hogy a fakivágás után a tuskók nehéz fizikai munkával eltávolítandók. Azonban nem kell aggódnia, hogy a korhadó tuskók balesetveszélyesek lehetnek vagy hogy a talaj süllyedéséhez vezethetnek. Cégünk vállalja a tuskók eltávolítását a következő 11. kerületi városrészekben: Újbuda, Gazdagrét, Sasad, Lágymányos, Kelenföld, Albertfalva és Kelenvölgy.

A fakivágás után maradt tuskók eltávolítása Budapesten
Többféle módszer létezik a tuskók eltávolítására, azonban a leginkább hatékony és gyors mód a gépi tuskómarás. A vállalkozásunkban lévő Vermeer SC292-es tuskómaró gép professzionális nagy teljesítményű hidraulikus gép, amely kizárólag fatuskók és föld alatti gyökerek eltávolítására szolgál. A gép önjáró és rendkívül hatékonyan megközelíthető a munkaterületen, ami különösen előnyös a kertekben, ahol nehéz manőverezni.

 

Előnyök és befolyásoló tényezők

A gépi tuskómarás a környezetbarát és hatékony megoldás a tuskók eltávolítására. A gép súlya 550 kg, ami eloszlik a terepes gumiabroncsokon, így a tuskómarás során nem okoz kárt a környezetben. A 90 cm széles bejárati kiskapun is befér, nagyobb szintkülönbségeket pedig könnyen oldunk meg aluminium rámpákkal.

Azonban van néhány befolyásoló tényező, amelyek nehezítik a tuskómarást, mint például, ha a tuskó hozzáférhetetlen helyen található, vagy ha kerítést, betonalapot, fémet benőtt tönkkel kell szembenézni. Sziklás, köves talaj esetén pedig a tuskómarás is nehezebb lehet.

Ha bármilyen tuskómarási problémája van a 11. kerületben vagy annak bármelyik városrészében, forduljon hozzánk bizalommal. A tuskómarási szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy szebbé varázsoljuk kertjét!

 

Szolgáltatási területek a 11. kerületben

Szolgáltatási területeim az 11. kerület különböző városrészeire terjednek ki. Szívesen állunk rendelkezésre a Sashegy, Újbuda, Gazdagrét, Lágymányos, Kelenföld, Sasad, Albertfalva, Kelenvölgy, Krisztinaváros, Őrmező és the Gellérthegy területén. Bármelyik ezen területek közül Ön is otthon van, keressen minket bizalommal!
tuskómarás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!