Fakivágás, faápolás, gépi tuskómarás Budapest 10. kerület

Díjmentes helyszíni felmérés és szaktanácsadás!

Fakivágás 10. kerület

A fakivágás szolgáltatásunk elérhető és optimalizált a Budapest 10. kerületének összes városrészében, mint például Kőbánya, Kispest vagy akár a Pestszentlőrinc-Pestszentimre városrész. Ha valaki ilyen területen él és fa eltávolításra van szüksége, akkor nálunk biztosan megtalálja a megfelelő szakértelmet és tapasztalatot az elvégzendő munkához. Ráadásul, ha a fák kivágása után szükség van a terület rendezésére és a faanyag elszállítására, akkor is a legjobb szolgáltatást nyújtjuk.
 

Döntés és irányított döntés

Ha a terület nagysága elegendő ahhoz, hogy a fa törzsét meggyengítve a kívánt irányba tudjuk dönteni, akkor ezt a technikát alkalmazzuk. Ezzel a módszerrel a fa biztonságosan eltávolítható anélkül, hogy bármi kárt okozna a környezetében.
 

Alpintechnikával-kötéltechnikával való ledarabolás

Ha a fa helye vagy környezete olyan bonyolult, hogy a döntési módszer nem megfelelő, akkor az ipari alpinista felszerelések segítségével (kötelek, hevederek, karabínerek) bontjuk, daraboljuk le a fát. Az alpintechnikával történő fakivágás technikát alkalmazzuk olyan helyeken, ahol a fa környezete bonyolult, és a hagyományos technikák nem biztonságosak.
 

kosaras autóról történő munkavégzés

A kosaras autóról történő fakivágás munkavégzés technikája lehetővé teszi számunkra, hogy a fakivágást biztonságosan és hatékonyan végezzük el a kosaras autóból.
 

Biztonságos fa kivágás a 10. kerületben

Ha az elöregedett, kiszáradó félben lévő vagy belül már elhalt fák fokozottan balesetveszélyesek, akkor a fa kivágása már elkerülhetetlenné válik. Sok fa az évek alatt a helyüket túlnőtték, illetve útban vannak, esetleg gyökerükkel, ágaikkal, törzsükkel másik fát, közelben lévő építményt, elektromos vezetékeket, kerítést veszélyeztetnek! Ezért nagyon fontos, hogy a fa kivágása szakértőkkel történjen, hogy biztonságosan és hatékonyan lehessen elvégezni.
Fakivágás alpintechnikával
Fakivágás alpintechnikával

Faápolás Budapest 10. kerület

A faápolás szolgáltatás fontos szerepet játszik a városi környezet fenntartásában és az élettérünk szépítésében. Ha Ön is a 10. kerületben lakik, és szüksége van professzionális faápolási szolgáltatásra, akkor jó helyen jár.

Cégünk magas színvonalú faápolási szolgáltatást kínál a 10. kerület egész területén. Legyen szó akár egy fa kivágásáról, akár csak az ágak megmetszéséről, mi mindig készen állunk, hogy segítsünk.

A 10. kerület számos városrészében elérhető vagyunk, többek között a Kőbánya, Kispest, Ferencváros, illetve a Józsefváros területén. A leggyakrabban felkeresett helyszínek közé tartozik továbbá a Határ út, a Rákospatak és a Kőbánya-Kispest vasútállomás környéke.

A faápolási szolgáltatásunk széles körű, és magában foglalja a faápolást, a metszést, a permetezést, az ápolást és a kivágást is. Csapatunk tapasztalt és szakképzett szakemberekből áll, akik garantálják, hogy a munka gyorsan és hatékonyan elvégezhető, miközben a lehető legkevesebb zavarás okozásával jár.

Ha bármilyen faápolási szolgáltatásra van szüksége a 10. kerületben, ne habozzon felkeresni minket. Bármikor rendelkezésre állunk, hogy segítsünk Önnek a faápolás és a városi zöldterületek fenntartásában.

Gépi tuskómarás Budapest 10. kerületében és környékén

Próbált már Ön ásóval, csákánnyal, fejszével vagy motorfűrésszel gyökeret, tuskót kiásni Budapest 10. kerületének egyik városrészében, például Újpest, Káposztásmegyer, vagy a Soroksár? Nehéz fizikai munka, ami igénybe veszi a fejsze nyelét, a fűrész láncot, vezetőlapot és nem utolsó sorban az ízületeinket. Gondot okozhat a fakivágást követően a fatuskó, ami balesetveszélyes is lehet. Ne reménykedjen, hogy eltűnik vagy lebomlik a kertünket behálózó gyökérzet. Idővel viszont a korhadó tuskó mellett megsüllyedhet a talaj. Az eltávolított tuskó helyére lehet füvesíteni, illetve a rétegrendnek megfelelően térkövezni, betonalapot tervezni.

A fakivágás után földben maradt tuskó, gyökérzet eltávolítását a vállalkozásunk tulajdonában lévő Vermeer SC292-es tuskómaró géppel végezzük. Professzionális nagy teljesítményű hidraulikus gépünk kizárólag fatuskók, föld alatti gyökerek vágással, forgácsolással történő eltávolítására szolgál, akár Újbuda, Csepel vagy Kispest területén is! A marógép önjáró, rendkívül hatékonyan megközelíthető a munkaterület.

 

Tuskómarás előnyei:

  • a megközelítés és a munkavégzés során nem tesz kárt a környezetében, legyen szó akár a Ferencváros, Pesterzsébet vagy Rákospalota kerületén belüli parkokról, közterületekről vagy magánkertekről.
  • a munkagép súlya 550 kg, ami eloszlik a terepes gumiabroncsokon, így könnyedén navigálhatunk vele a XV. kerület vagy a Zugló keskeny utcáin is.
  • 90 cm széles bejárati kiskapun is befér, nagyobb szintkülönbséget aluminium rámpákkal oldjuk meg.A tuskómarás előnyeit Budapest 10. kerületében és annak különböző városrészeiben is kiemelhetjük. Például a kerületben található Kőbánya városrészben vagy a Nagyvárad tér közelében gyakran előfordulhat, hogy egy fakivágás után marad vissza a tuskó a kertben vagy az udvaron. Ebben az esetben érdemes igénybe venni a gépi tuskómarás szolgáltatást, hogy biztonságosan eltávolítsák a tuskót és megfelelően elkészítsék az adott területet a további használatra.

A tuskómarást befolyásoló tényezők között is vannak olyanok, amelyek gyakrabban fordulnak elő a 10. kerület bizonyos részein. Például, ha a kerületben található Újpalotán, a tuskóhoz nehezen lehet hozzáférni a telek adottságai miatt, vagy ha a tuskó beépített területen van a kerületben található Rákospalotán. Azonban az említett Vermeer SC292-es tuskómaró gépünk hatékonyan eltávolítja a tuskókat még ilyen nehezen hozzáférhető helyeken is.

A tuskómarás során keletkezett faforgácsot a munka során kiemelkedően nagy előnyként lehet megemlíteni. A kerületben található Kőbánya-Kertvárosban vagy az Országút városrészben a faforgács használható talajjavító anyagként, vagy akár dekoratív elemként is, például az udvar vagy a kert burkolatának díszítésére. A tuskómarás során keletkezett faforgácsot a munka során szerkezetjavító anyagként is fel lehet használni, amely tovább növeli a szolgáltatás fenntarthatóságát és környezettudatosságát.

 

Szolgáltatási területeink a x. kerületben

Szolgáltatási területem az alábbi 10. kerületi városrészekre terjed ki: Albertfalva, Dobogó, Ferencváros, Gellérthegy, Gubacsidűlő, Kelenföld, Keresztúridűlő, Kőbánya, Lágymányos, Magdolna, Nagytétény, Nepliget, Oroharang, Rákosrendező, Sasad, Sashalom, Soroksári-dűlő, Tabán, Tétényiút, Törökőr, Vizafogó, Zugló. Bármelyik ezen területeken élő ügyfelemnek szívesen állunk rendelkezésre a szolgáltatásainkkal.
tuskómarás
gépi tuskómarás

Közvetlen kapcsolatfelvétel
Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!