Vihar által okozott károk!

2011.01.08.

Vihar által okozott károk!

Országunkat,hirtelen jött viharok veszélyeztetik mostanság!Fontos,hogy mindenki gondolkodjon előre,és a telkén lévő faállományt felmérve átgondolja egy esetleges vihar okozta kár lehetőségét!Mi szakmai tanácsunkkal,és ingyenes árajánlatunkkal tudunk önnek segíteni a döntés meghozásában!A fa kivágását,illetve gallyazását,mindenképpen szaktudással rendelkező,tapasztalt favágóval végeztesse!

2010
Vihar: még mindig dolgoznak a károk elhárításán
Még mindig dolgoznak a tűzoltók a vasárnap esti viharkárok elhárításán Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; főként utakra és vezetékekre dőlt fákat távolítanak el, továbbá a tetőszerkezetek fedésében segédkeznek - közölte a katasztrófavédelem ügyelete hétfőn.

Vasárnap éjfélig összesen 226, viharral kapcsolatos bejelentés érkezett a katasztrófavédelem ügyeletére. A szélviharral és felhőszakadással érkező vihar este hat óra körül érte el a térséget; a szél sok fát csavart ki a földből, a nagy mennyiségű csapadék pedig pincéket és kerteket árasztott el.

A vihar a leginkább Felső-Szabolcsot, így például Kisvárdát, Ibrányt, Nagyhalászt, Tiszabercelt és környékét érintette. Több településen nincsen áram; az áramszolgáltató szakemberei folyamatosan dolgoznak az elektromos hálózat helyreállításán.


STOP
Forrás: MTI
vissza

Megosztás

Cikkek,hírek

Blog "Profifakivágás"

Kapcsolat


Ruzics Mihály

Tel: 0620/5731280

ruzics@invitel.hu

Csarukó Kft.

2131 Göd, Kerekerdő utca 49.

Adószám: 23270417-1-13


Miért pont mi?

Megfizethető ár!

"Fakivágás - árak" menüpont alatt! "INGYENES AJÁNLAT" menüpontban tájékozódhatnak az INGYENES ajánlatainkról!

Szaktudás, tapasztalat!

Kollégáink nagy tapasztalattal, szaktudással rendelkeznek!

Megbízhatóság, pontosság!

Minden munkánkat a megbeszéltek alapján végezzük el, minden igényt kielégítően!

Felelősségvállalás!

Felelősséget vállalunk, minden munkánkra!

Precizitás!

Minden munkánkban, a precizitásra, és a pontosságra törekszünk! Professzionális gépekkel dolgozunk, így ez is nagyban elősegíti a pontos munkavégzést!